FAQs - Kortin tilaus ja toimitus

Viimeksi päivitetty

1. Kuka voi tilata Holvi Business Prepaid MasterCard® -kortin?

Holvin käyttäjä jolla on joko Perustajan tai Ylläpitäjän oikeudet voi tilata kortin tilille. Sinulla täytyy myös olla Pro-hinnoittelu tilillä jotta voit tilata kortin.

2. Montako korttia voin tilata?

Yhdellä käyttäjällä voi olla 3 korttia yritystä kohden.

3. Mihin osoitteeseen kortti toimitetaan?

Holvi Business Mastercard toimitetaan vain kotiosoitteeseen. Muista siis tarkistaa, että meillä on oikeat osoitetietosi!

4. Kauanko kortin toimitus kestää?

Tilauksen tekemisen jälkeen kortti saapuu 10 pankkipäivän sisällä.

5. En vielä ole vastaanottanut korttia. Mitä minun tulisi tehdä?

Holvi Business Mastercardin toimitusaika on 10 pankkipäivää. Jos kortti ei saavu sen ajan kuluessa, ota yhteyttä osoitteessa support@holvi.com.

6. Voiko hinnoittelun muuttaminen vaikuttaa korttini toimintaan?

Kyllä – Holvi Mastercard kortti menee ns. jäädyksiin, kun tili vaihdetaan Starter-tiliin, mutta aktivoituu taas, jos tilin hinnoittelu tulevaisuudessa muuttuu, tai aktivoit kortin lisäpalbveluna käyttöliittymäsi kautta.

7. En pysty nostamaan käteistä käyttörajoista johtuen. Mistä löydän lisätietoja käyttörajoista?

Löydät lisätietoa käyttö- ja nostorajoista täältä.

8. Mistä löydän lisätietoja kortin palvelumaksuista?

Löydät lisätietoa Holvi Pro -yritystilin ja Holvi Business Prepaid MasterCard® -kortin palvelumaksuista täältä

9. Kuinka estän kortin käytön?

Voit väliaikaisesti estää korttisi käytön kirjautumalla tilille ja valitsemalla Maksukortit > valitsemalla kortin > Estä käyttö.

10. Unohdin kortin PIN-koodin. Mitä minun tulisi tehdä?

Voit tarkistaa PIN koodisi kirjautumalla Holviin ja valitsemalla Oma profiili > Korttini > Valitse oikea kortti > Näytä PIN-koodi. Holvi lähettää vahvistuskoodin puhelimeesi jota käyttämällä voit tarkistaa PIN-koodisi.

11. Miten estän kortin käytön pysyvästi?

Jos haluat lopettaa Holvi Business Prepaid MasterCard® käytön, voit leikata sen kahtia (muista myös leikata siru) ja ottaa yhteyttä Holvin asiakaspalveluun osoitteessa support@holvi.com