FAQs - Käyttäjien hallinta

Sisällysluettelo
1. Miten voin kutsua käyttäjiä tililleni?
2. Kuka voi kutsua käyttäjiä tilille?
3. Mitä oikeuksia ylläpitäjällä ja assistentilla on?
4. Miten voin tehdä muutoksia käyttäjärooleihin?
5. Miten voin vaihtaa tilin pääkäyttäjän?

1. Miten voin kutsua käyttäjiä tililleni?
Voit kutsua käyttäjiä tilillesi avaamalla Tilin tiedot näkymän klikkaamalla kotinäkymästä vasenta yläkulmaa, jossa näkyy tilin nimi ja saldo. Valitse Tilin käyttäjät avautuvasta näkymästä. Muistathan, että jos kutsumallasi henkilöllä on jo tunnukset Holviin, kutsu tulee lähettää samaan osoitteeseen jolla henkilö kirjautuu Holviin sisään.

2. Kuka voi kutsua käyttäjiä tilille?
Ainoastaan tilin Perustajan käyttöoikeudet omaava henkilö voi kutsua muita käyttäjiä tilille.

3. Mitä oikeuksia ylläpitäjällä ja assistentilla on?

Tilin Ylläpitäjällä on tilin käyttöoikeuksien muuttamista lukuun ottamatta samat käyttöoikeudet kun tilin Perustajalla. Löydät lisätietoa käyttöoikeustasoista täältä!

Assistentti ei voi vahvistaa maksuja ulos, mutta omaa tätä lukuun ottamatta samat käyttöoikeudet kuin Ylläpitäjä. Löydät lisätietoa käyttöoikeustasoista täältä!

4. Miten voin tehdä muutoksia käyttäjärooleihin?
Voit muuttaa ja hallinnoida tilin käyttäjiä Tilin asetuksista. Tilin asetukset löytyvät tilinäkymän vasemmasta yläkulmasta (ikoni). Klikkaamalla Tilin Käyttäjät pääset hallinnoimaan ja kutsumaan käyttäjiä.

5. Miten voin vaihtaa tilin pääkäyttäjän?
Löydät ohjeet tilin pääkäyttäjän vaihtamiseen täältä!