FAQs - Tilien hallinnointi

Viimeksi päivitetty

1. Kuinka avaan Holvi-tilin?

Voit avata tilin Holvissa klikkaamalla verkkosivujemme oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta Avaa tili. Holvissa avataan ensiksi henkilökohtainen käyttäjäprofiili jonka alle voi avata ja hallinnoida useita tilejä. Vain yksi käyttäjäprofiili on sallittu ja tarvittu.

2. Kuinka vaihdan kielen / puhelinnumeron / sähköpostin?

Kun kirjaudut Holviin sinut automaattisesti ohjataan omaan profiiliin jossa valitsemalla Oma profiili pääset muokkaamaan puhelinnumeroa, sähköpostia ja käyttöliittymän kieltä. Kun vaihdat kieltä Omista asetuksista muista tallentaa uudet asetukset!

3. Kuinka muokkaan uutiskirje-asetuksia?

Avaa valikko Oma profiili ja sieltä klikkaa Omat asetukset. Näkymän oikeassa laidassa näet kohdan Sähköposti-ilmoitukset jossa pystyt muokkaamaan mm. haluatko uutiskirjeen. Muista tallentaa uudet asetukset sivun oikeassa alalaidassa!

4. Kuinka muokkaan yritykseni tietoja?

Jos haluat vaihtaa tai muokata esimerkiksi yrityksen nimeä tai muotoa, ota yhteyttä asiakastukeemme osoitteessa support@holvi.com

5. Kuinka voin vaihtaa tilini nimen?

Voit vaihtaa tilisi nimen ottamalla yhteyttä asiakastukeen osoitteessa support@holvi.com.

6. Puhelinnumeroni on jo käytössä?

Jos saat virheviestin, että puhelinnumerosi on jo käytössä, ota yhteyttä asiakastukeen osoitteessa support@holvi.com.

7. Mistä löydän tilini IBAN-tilinumeron?

Löydät IBAN-tilinumeron ensiksi valitsemalla oikean tilin ja sitten menemällä Tilin tietoihin (vasen yläkulma jossa näkyy tilin nimi ja saldo). Tilin tiedot- näkymästä löydät mm. IBAN-tilinumeron, BIC-koodin ja tilin saldon.

8. Miksi IBAN on piilotettu?

IBAN on piilotettu kun tilisi ei ole täysin varmennettu. Varmista, että sekä henkilöllisyys, että yritys on varmennettu. Henkilöllisyyden varmennus vaatii puhelinnumeron varmennuksen, sähköpostin varmennuksen ja Tupas-tunnistautumisen.

9. Miten lisään ALV-tuen tililleni?

ALV-tuen aktivointi onnistuu asiakastuen kautta osoitteessa support@holvi.com.