FAQs - Tilien hallinnointi

Viimeksi päivitetty

1. Kuinka avaan Holvi-tilin?

Voit avata tilin Holvissa klikkaamalla verkkosivujemme oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta Avaa tili. Holvissa avataan ensin henkilökohtainen käyttäjäprofiili, ja tämän alla voi avata ja hallinnoida useita tilejä. Holvissa vain yksi käyttäjäprofiili on sallittu ja tarvittu

2. Kuinka vaihdan kielen / puhelinnumeron / sähköpostin?

Kun kirjaudut Holviin sinut automaattisesti ohjataan omaan profiiliisi. Valitsemalla Oma profiili pääset muokkaamaan puhelinnumeroa, sähköpostia ja käyttöliittymän kieltä. Muistathan tallentaa uudet asetukset, jos vaihdat kieltä omista asetuksistasi!

3. Kuinka muokkaan uutiskirje-asetuksia?

Avaa valikko Oma profiili ja klikkaa sieltä Omat asetukset. Näkymän oikeassa laidassa näet kohdan Sähköposti-ilmoitukset jossa pystyt muokkaamaan mm. uutiskirjeen tilausta. Muistathan tallentaa uudet asetukset sivun oikeassa alalaidassa!

4. Kuinka muokkaan yritykseni tietoja?

• Jos haluat vaihtaa tai muokata esimerkiksi yrityksen nimeä tai muotoa, otathan yhteyttä asiakastukeemme osoitteessa support@holvi.com.
  • Muutokset yrityksen tietoihin verkkokaupassa ja laskutuksessa onnistuu ominaisuuden asetuksista. Löydät asetukset tilinäkymän vasemmasta yläkulmasta (asetusratas).

5. Kuinka voin vaihtaa tilini nimen?

Voit vaihtaa tilisi nimen ottamalla yhteyttä asiakastukeen osoitteessa support@holvi.com.

6. Puhelinnumeroni on jo käytössä?

Jos saat virheviestin, että puhelinnumerosi on jo käytössä, koitat todennäköisesti rekiteröidä numeroa, jonka olet jo lisännyt aikaisemmin avaamaasi profiiliin. Otathan yhteyttä asiakastukeemme osoitteessa support@holvi.com.

7. Mistä löydän tilini IBAN-tilinumeron?

Löydät IBAN-tilinumeron ensiksi valitsemalla hauamasi tilin. Tilin avautuvasta kotivalikosta löydät mm. IBAN-tilinumeron, BIC-koodin ja tilin saldon.

8. Miksi IBAN on piilotettu?

IBAN on piilotettu kun tilisi ei ole täysin varmennettu. Varmista, että sekä henkilöllisyytesi että yrityksesi on varmennettu. Henkilöllisyyden varmennus vaatii puhelinnumeron varmennuksen, sähköpostin varmennuksen ja Tupas-tunnistautumisen.

9. Miten lisään ALV-tuen tililleni?

ALV-tuen aktivointi onnistuu asiakastuen kautta osoitteessa support@holvi.com.