Tilin avaaminen

Viimeksi päivitetty

Ennen tilin luomista, luo itsellesi henkilökohtaiset tunnukset osoitteessa www.holvi.com ja klikkaamalla "Avaa tili" oikeassa yläkulmassa. Holvissa voi luoda vain yhden henkilökohtaisen käyttäjäprofiilin, jonka alla voi avata ja hallinnoida useita tilejä, myös eri yrityksille.

Otathan huomioon seuraavat asiat:

1. Sähköpostiosoite: Pidäthän huolta, että annat oikean osoitteen. Sähköpostin syöttämisen jälkeen saat automaattisen varmennusviestin, jonka avulla varmennat sähköpostisi klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä. Jos sähköpostia ei varmenneta, tiliä ei voi käyttää.
  2. Puhelinnumero: Sinun on annettava puhelinnumerosi. Tämä numeroa käytetään myös maksujen varmennukseen. Valitettavasti puhelinnumerot, joiden maakoodi on +1 ei hyväksytä, kuten ei myöskään joitain muita Euroopan ulkopuolisia numeroita.
  3. Henkilöllisyys: Jokainen Holvi-tili avataan yrityksen tai yhdistyksen edustajan toimesta. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on annettava oikea nimesi, kotiosoitteesi, ja suorittaa henkilöllisyytesi varmennus loppuun.
  4. Hinnoittelu: Tilin avaamisvaiheessa sinua pyydetään valitsemaan tilisi hinnoittelu. Voit vaihtaa tilisi hinnoittelua milloin tahansa. Jos et olet varma onko sinulla kaikki varmentamiseen tarvittavat asiakirjat, suosittelemme aloittamaan tilillä "Starter", jonka voit sitten myöhemmin päivittää.
  5. Yritys: Pidäthän huolta, että sinulla on kaikki varmennukseen tarvittavat asiakirjat valmiina ennen tilin avaamista.