Useiden tilien avaaminen

Voit luoda samoilla tunnuksilla niin monta Holvi-tiliä kuin haluat, eri käyttötarkoituksia varten! Uusien tilien avaaminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä sen Holvin Profiilisivulla, joka on edessäsi kun kirjaudut Holviin (katso alla oleva kuva). Profiilisivulla klikkaa painiketta "Avaa uusi tili."

Kun luot uutta tiliä sinua pyydetään valitsemaan omistajaksi joko yritys tai yhdistys. Jos olet luonut aiemmin yrityksen Holviin, voit valita sen tämän uuden tilisi omistajaksi, tai luoda kokonaan uuden yrityksen/yhdistyksen.

Jokainen tili on täysin erillään toisistaan ja jokaisella tilillä on oma IBAN-tilinumero, oma hinnoittelu, ja vain sille tilille kutsutut käyttäjät pääsevät tilille.

Jos luot tilin yritykselle joka on jo varmennettu Holvissa, tili on heti käyttövalmis.

Jos luot tilin täysin uudelle yritykselle, sinun täytyy toimittaa tarvittavat asiakirjat tilin varmennukseen. Varmennuksessa kestää 2-3 pankkipäivää jonka jälkeen tili on valmis käytettäväksi.

Et voi luoda useita käyttäjäprofiileita itsellesi. Et myöskään voi avata samasta yrityksestä useita kopioita.