Useiden tilien avaaminen

Viimeksi päivitetty

Voit luoda samoilla tunnuksilla niin monta Holvi-tiliä kuin haluat eri käyttötarkoituksia varten!

Uusien tilien avaaminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä sen Holvin Profiilisivulla, joka avautuu, kun kirjaudut Holviin. Kun olet profiilisivulla, klikkaa painiketta Avaa uusi tili.

Kun luot uutta tiliä, sinua pyydetään valitsemaan omistajaksi joko yritys tai yhdistys. Jos olet luonut aiemmin yrityksen Holviin, voit valita sen tämän uuden tilisi omistajaksi, tai luoda kokonaan uuden yrityksen/yhdistyksen.

Jokainen tili on täysin erillään toisistaan ja jokaisella tilillä on oma IBAN-tilinumero, ja vain tilille kutsutut käyttäjät pääsevät tilille. Holvin tilien hinnoittelu valitaan yrityskohtaisesti, eli jos haluat avata useita tilejä samalle yritykselle, tämä onnistuu Complete-hinnoittelulla

Jos luot tilin yritykselle joka on jo varmennettu Holvissa, tili on heti käyttövalmis.

Jos luot tilin täysin uudelle yritykselle, sinun täytyy toimittaa tarvittavat asiakirjat tilin varmennukseen. Varmennuksessa kestää 2-3 pankkipäivää jonka jälkeen tili on valmis käytettäväksi.

Huom! Holvissa et voi luoda useita käyttäjäprofiileja itsellesi. Et myöskään voi avata samasta yrityksestä useita kopioita.