Kortin tilaaminen, aktivointi, ja arvioitu toimitusaika

Viimeksi päivitetty

1. Kuka voi tilata Holvi-kortin?

Kortin tilaaminen edellyttää seuraavia asioita:

• Tilin edunsaaja on yritys
  • Käyttäjätunnukselliasi on vähintään ylläpitäjän käyttöoikeudet tiliin
  • Olet suorittanut henkilökohtaisen ja tilin edunsaajan varmentamisen

2. Näin tilaat ensimmäisen korttisi

Huom! Jos olet valinnut hinnoittelun, johon Holvi Business Prepaid Mastercard® kuuluu, korttisi lähtee tilaukseen profiilisi ollessa täysin varmennettu.

Muussa tapauksessa voit tilata kortin seuraavasti:

1. Valitse Tilin asetukset kotinäkymäsi vasemmasta sivupalkista ja täältä Maksukortit
  2. Valitse Aloita, tai Luo uusi jos tilillä jo on kortti.
  3. Valitse nimi kortille. Huomioi, että tämä on ainoastaan sisäinen nimi, joka helpottaa kortin tunnistamista käyttöliittymässä. Nimi ei tulostu kortille, vaan kortin etupuolelle tulostuu kortinhaltijan nimi ja tämän alle tilin omistavan yrityksen nimi kohokuvioidun kirjaimin. Huomioithan, että kortille tulostuu yrityksen nimen ensimmäiset 20 merkkiä.
  4. Määritä mahdolliset rajoitukset ja valitse seuraava
  5. Valitse kortinhaltija ja seuraava
  6. Valitse kortin toimitusosoite. Holvi toimittaa kortit aina kotiosoitteeseesi, mikäli et näe kotiosoitettasi niin lisää se kohdasta "Lisää uusi osoite"
  7. Varmista että tilauksen tiedot ovat oikeat
  8. Mikäli sinun osoitetta ei vielä ole varmennettu, niin varmista että olet toimittanut osoitteen todistavan asiakirjan
  9. Hyväksy kortin käyttöehdot
  10. Valitse Vahvista ja tilaa

*Jos Holvi ei vielä ole varmentanut kotiosoitettasi, pyydämme sinulta osoitteen todistavaa asiakirjaa. Osoitteen todistava asiakirja on nimelläsi ja kotiosoitteeseesi toimitettu virallinen asiakirja, esimerkiksi lasku. Huomioithan myös, että asiakirjan tulee olla alle kolme kuukautta vanha.

Kortin tilaamisen jälkeen käsittelemme tilauksesi ja kortti saapuu sinulle 10 arkipäivän sisällä.

3. Näin tilaat lisäkortteja

Lisäkorttien tilaaminen tapahtuu yllä olevan kuvauksen mukaan. Holvi veloittaa lisäkortin tilaamisesta hinnastomme mukaisen palvelumaksun.

Jos et näe mahdollisuutta lisäkorttien tilaamiselle, kokeilethan seuraavaa:

1. Valitse Tilin asetukset kotinäkymäsi vasemmasta sivupalkista ja täältä Maksukortit
  2. Valitse nuoli vasemmalle, joka löytyy verkkosovelluksen avautuvasta näkymästä.
  3. Nyt ruudullasi pitäisi näkyä nappi Luo uusi, jonka kautta pääset tilaamaan uuden kortin

4. Kortin toimitusaika

Kortin tilaamisen jälkeen tilauksesi käsitellään, jonka jälkeen Holvi Business Prepaid Mastercard® -kortti saapuu sinulle 10 arkipäivän sisällä.

5. Kortin aktivoiminen

Kortin aktivoiminen sujuu helposti alla olevilla askelilla:

• Kirjaudu Holvi-käyttäjätunnuksellasi sivulle https://holvi.com/card/activate
    • Syötä kortin tiedot aktivoidaksesi kortin, saat PIN-koodin samalla
    • Muista allekirjoittaa kortti

Esim. PIN-koodin muuttamisen jälkeen, maksupäätteillä maksaminen vaatii kortin aktivoimisen korttiautomaatilla. Syötäthän korttisi nostoautomaattiin, kuten olisit nostamassa rahaa. Kortti luetaan ja aktivoidaaan tuolloin, ja voit perua nostotapahtuman. Tämän jälkeen voit käyttää normaalisti maksupäätteitä ja korttisi etämaksuominaisuutta.