Kortin tilaaminen, aktivointi, ja arvioitu toimitusaika

Viimeksi päivitetty

1. Kuka voi tilata Holvi-kortin?

Kortin tilaaminen edellyttää seuraavia asioita:

• Tili jolle olet tilaamassa korttia noudattaa Holvin Pro-hinnoittelumallia
  • Tilin edunsaaja on yritys tai rekisteröity yhdistys
  • Sinun käyttäjätunnuksella on vähintään Ylläpitäjän käyttöoikeudet tilille
  • Olet suorittanut henkilökohtaisen ja tilin edunsaajan varmentamisen

2. Näin tilaat ensimmäisen korttisi

1. Valitse Maksukortit navigointivalikosta
  2. Valitse Aloita, tai Luo uusi jos tilillä jo on kortti.
  3. Valitse nimi kortille. Huomioi, että tämä on ainoastaan sisäinen nimi joka helpoittaa kortin tunnistamista käyttöliittymässä.
    Nimi ei tulostu kortille, vaan kortin etupuolelle tulostuu kortinhaltijan nimi, ja tämän alle tilin omistavan yrityksen/yhdistyksen nimi kohokuvioidun kirjaimin.
    Huomioi, että kortille tulostuu yrityksen/yhdistyksen nimen ensimmäiset 20 merkkiä.
  4. Määritä mahdolliset rajoitukset ja valitse seuraava
  5. Valitse kortinhaltija ja seuraava
  6. Valitse kortin toimitusosoite. Holvi toimittaa kortit aina sinun kotiosoitteeseen, mikäli et näe kotiosoitettasi niin lisää se kohdasta "Lisää uusi osoite"
  7. Varmista että tilauksen tiedot ovat oikeat
  8. Mikäli sinun osoitetta ei vielä ole varmennettu, niin varmita että olet toimittanut osoitteen todistavan asiakirjan
  9. Hyväksy kortin käyttöehdot
  10. Valitse Vahvista ja tilaa

*Jos Holvi ei vielä ole varmentanut sinun kotiosoitetta niin pyydämme sinulta osoitteen todistavaa asiakirjaa. Osoitteen todistava asiakirja on sinun nimellä ja sinun kotiosoitteeseen toimitettu virallinen asiakirja, esimerkiksi lasku. Huomioithan myös, että asiakirjan tulee olla alle kolme kuukautta vanha.

Kortin tilaamisen jälkeen käsittelemme tilauksesi ja kortti saapuu sinulle 10 arkipäivän sisällä.

3. Näin tilaat lisäkortteja

Lisäkorttien tilaaminen tapahtuu yllä olevan kuvauksen mukaan. Holvi veloittaa lisäkortin tilaamisesta 5€ palvelumaksun.

Holvi-tilille on mahdollista tilata enintään kolme (3) korttia per henkilö per yritys/yhdistys.

Jos et näe mahdollisuutta lisäkorttien tilaamiselle niin saattaa olla että jo olemassa olevan kortin asetuksissa. Voit varmistaa asian seuraavalla tavalla:

1. Valitse maksukortit navigointivalikosta
2. Valitse nuoli vasemmalle, joka löytyy verkkosovelluksen avautuvasta näkymästä.
3. Nyt ruudullasi pitäisi näkyä nappi "Luo uusi", jonka kautta pääset tilaamaan uuden kortin

4.Kortin toimitusaika

Kortin tilaamisen jälkeen tilauksesi käsitellään, jonka jälkeen Holvi Business Mastercard -kortti saapuu sinulle 10 arkipäivän sisällä.

5. Kortin aktivoiminen

Kortin aktivoiminen sujuu helposti alla olevilla askeilla:

• Kirjaudu Holvi-käyttäjätunnuksellasi sivulle https://holvi.com/card/activate
    • Syötä kortin tiedot aktivoidaksesi kortin, saat PIN-koodin samalla
    • Muista allekirjoittaa kortti