1. Miten korttia käytetään?

Holvi Business Prepaid Mastercard® -korttisi on sen aktivoimisen jälkeen yhteydessä tiettyyn Holvi-tiliisi – kortti käyttää siis tilillä olevia varoja. Varmistathan, että tililläsi on varoja kortin käyttämistä varten.

Kortilla tehdyt maksut näkyvät tilisi Tapahtumat -valikon alla. Voit muokata ja uudelleenluokitella tapahtuman sekä lisätä tapahtumaan kuitin valitsemalla maksun tapahtumalistasta.

Voit hallinnoida kortin asetuksia kohdassa Tilin asetukset, Maksukortit -painikkeen takaa.

Asetuksista voit:

1. Tarkistaa kortin tiedot
  2. Määrittää rajoituksia esimerkiksi maantieteellisiä käyttörajoituksia, ja rajoituksia käteisnostoille
  3. Estää kortin käytön väliaikaisesti
  4. Tarkistaa kortin PIN-koodin (PIN-koodi näkyy 30 sekuntia)
  5. Palauttaa kortin PIN-koodin, jos koodi on lukittu
  6. Tarkistaa kortinhaltijan tiedot
  7. Tarkistaa kortin käyttörajoitukset

Huom! Kortin käytön estäminen, estää sen käytön vain väliaikaisesti. Jos korttisi on varastettu tai häviää, ilmoitathan siitä meille täällä, jotta voimme sulkea korttisi.

2. Kortin käyttöön ja kortin hallintaan liittyen

Holvi Business Prepaid Mastercard kortin käyttökieli on englanti, minkä huomaat käyttäessäsi korttia kaupassa tai automaatilla.

Jos koet maksamiseen liittyviä ongelmia, odotathan hetken ja yritä tämän jälkeen uudestaan. Joskus epäonnistuneet tapahtumat saattavat näkyä tilin puolella varattuina (tapahtuma on katevarauksessa). Tällaiset varaukset purkaantuvat normaalisti 7 pankkipäivän sisällä, mutta joissain tapauksissa varaus voi olla voimassa jopa 30 päivää.

Olethan yhteydessä meihin Holvi Business Prepaid Mastercard® -kortin käyttöön liittyvien kysymysten kanssa tätä kautta - autamme mielellämme!

3. Kuittien ja ALV:n lisääminen korttimaksuihin

Kuittien liittäminen sujuu kaikkein helpoiten Holvin mobiilisovelluksen avulla. Voit kuitenkin myös lisätä kuitit ja alv:t Holvin verkkosovelluksen kautta:

• Valitse Tilin asetukset kotinäkymäsi vasemmasta sivupalkista, ja täälltä alta Maksukortit  > Valitse Tilitapahtumat välilehti > Valitse Lisää kuitti, tai Liitteet välilehti >  Lisää liite
  • Maksut-valikon kautta: Valitse maksu > Lisää kuitti, tai Liitteet-valitsimen kautta  Lisää liite

4. Käyttö- ja nostorajat*

Käyttörajat (kortinlukijoille ja verkkomaksuille) Käteisnostot
Pienin sallittu suoritus - 10€
Suurin sallittu suoritus 7,500€ 3,000€
Viimeisen 24 h käyttöraja 7,500€ 3,000€
Viimeisen 30 päivän käyttöraja 40,000€ 15,000€
Viimeisen 365 päivän käyttöraja 300,000€ 75,000€
Viimeisen 24 tunnin käyttökertojen raja 30 10
Viimeisen 30 päivän käyttökertojen raja 150 30
Viimeisen 365 päivän käyttökertojen raja 2000 360

*Huomioi, että rajat eivät perustu kalenterikuukausiin. Jokaisella rajalla on oma liukuva ikkuna, joka lasketaan taaksepäin tästä hetkestä.

Esimerkiksi:

• 2000€ verkkomaksu, 15.01.2017
  • Viimeisen 30 päivän käyttörajan mukaan määrä 2000€ vapautuu taas 15.02.2017.

Voit tarkistaa korttisi tilanteen joko Holvin selainversion tai mobiilisovelluksen kautta "maksukortit" -osion alta.

Lähimaksun enimmäismäärät

Holvi Business Prepaid Mastercard -kortti sisältää lähimaksuominaisuuden. Lähimaksuominaisuudelle on turvallisuussyistä asetettu enimmäismäärä.

Enimmäismäärä on alue- ja maakohtainen. Katso muutama esimerkki alta, ja tarkemman listan löydät täältä: https://en.wikipedia.org/wiki/Contactless_payment#Limit.

• EU-alue 25,00€
  • Suomi 50,00€
  • Iso-Britannia 30,00£
  • Ranska: 20,00€
  • Tanska: 200,00 DKK
  • Yhdysvallat: 25,00$

5. Online- ja offline-maksut sekä lähimaksut

Online-maksut
Voit maksaa Holvi Business Prepaid Mastercard -kortilla verkossa, kunhan olet sallinut verkkomaksut kortin asetuksista.

Olemme mahdollistaneet 3 DS-todennuksen (Mastercard SecureCode -ohjelman) Holvi Business Prepaid Mastercard -kortille maksettaessa verkossa lisävaiheena korttitietojesi turvaamiseksi. Lue lisää 3 DS: stä täältä.

Huomaathan, että toisinaan palveluntarjoajat voivat estää kortin käytön kk-veloituksellisten palveluihin/tilauksiin liittyen Holvin Business Prepaid Mastercardin käyttöehtojen mukaan, kun kyseessä on tulevaisuuteen sijoittuvat maksutapahtumat. Holvin kortin ollessa yhteydessä tilisi saldoon, joka ei voi olla negatiivinen, tulevaisuuteen sijoittuvia maksutapahtumia ei tueta.

Tässä tapauksessa, ettei palveluntarjoaja hyväksy Holvi-korttiasi, suosittelemme neuvottelemaan vaihtoehtoisista maksutavoista (esim. laskutuksesta). Vaihtoehtoisesti voit käyttää Holvin kulukorvaustoimintoa, jos maksat tilauksen Holvin ulkopuolisella kortilla.

Kun kortinlukija ei ole yhteydessä verkkoon
Toisinaan kortinlukija ei ole yhteydessä verkkoon (esim. taksit, junat, lentokoneet). Holvi Business Prepaid Mastercard -kortti vaatii pääsääntöisesti verkkoyhteyden maksua varten. Voit kuitenkin offline-tilassa tehdä 5 korttiostosta, joiden yhteisarvo on enintään 150 euroa. Offline-tilan käyttöraja "nollaantuu" aina sen jälkeen kun kortti on käynyt kortinlukijassa, joka on yhteydessä verkkoon.

Lähimaksut

Voit käyttää Holvin maksukorttia myös lähimaksuissa (laittamatta korttia kortinlukijaan). PSD2- maksupalveludirektiivin myötä tulet tarvitsemaan PIN-koodiasi maksujen varmentamiseen turvallisuussyistä, kun:

- teet yli 5 lähimaksua peräkkäin

-  useamman peräkkäisen lähimaksun summa ylittää 150€ (tai vastaavan summan muissa valuutoissa)

6. Holvi-kortti ja Holvin mobiilisovellus

Suosittelemme, että käytät Holvi Business Prepaid Mastercard® -korttia yhdessä Holvin mobiilisovelluksen kanssa. Saat puhelimeesi ilmoitukset uusista maksuista ja sovelluksen kautta lisäät helposti myös kuitin sähköisesti talteen heti oston jälkeen!

Täältä lataat Holvi mobiilisovelluksen: