1. Miten korttia käytetään?

Your Holvi Business Prepaid Mastercard card is directly linked to your Holvi account, meaning that it will use the funds you have on this account. In order to use your Holvi card, please make sure that you have enough positive balance on your Holvi account

All purchases that you have done with your card will be shown in your Holvi account’s feed in the account settings menu, under payment cards. From here you may edit or recategorise each transaction as you wish.

You can manage your card settings from the account settings menu, under payment cards in your Holvi account. The settings are

1. Card general info
  2. Configure settings such as ATM use and geographical usage
  3. Block the card usage for now
  4. Review card PIN for 30 seconds
  5. Unlock PIN if it's blocked
  6. Card holder
  7. Usage restrictions summary

Please note! Blocking the card will restrict the use of the car temporarily. If your card is lost or gets stolen, please inform it to us at support@holvi.com, so we can terminate the card.

Holvi Business Prepaid Mastercard®-korttisi on sen aktivoimisen jälkeen yhteydessä tiettyyn Holvi-tiliin – kortti käyttää siis tilillä olevia varoja. Varmistathan, että tililläsi on varoja kortin käyttämistä varten.

Kortilla tehdyt ostot näkyvät tilin feedissä (tapahtumajanassa), tilisi asetuksissa Maksukortit-painikkeen takaaVoit muokata ja uudelleenluokitella tapahtuman valitsemalla sen tapahtumalistasta tai maksukortit -osiosta.

Voit hallinnoida kortin asetuksia kohdassa Tilin asetukset, Maksukortit -painikkeen takaa.

Asetuksista voit:

1. Tarkistaa kortin tiedot
  2. Määrittää rajoituksia esimerkiksi maantieteellisiä käyttörajoituksia, ja rajoituksia käteisnostoille
  3. Estää kortin käytön väliaikaisesti
  4. Tarkistaa kortin PIN-koodin (PIN-koodi näkyy 30 sekuntia)
  5. Palauttaa kortin PIN-koodin, jos koodi on lukittu
  6. Tarkistaa kortinhaltijan tiedot
  7. Tarkistaa kortin käyttörajoitukset

Huom! Kortin käytön estäminen, estää sen käytön vain väliaikaisesti. Jos korttisi on varastettu tai häviää, ilmoitathan siitä meille, jotta voimme sulkea kortin (support@holvi.com).

2. Kortin käyttöön ja kortin hallintaan liittyen

Holvi Business Prepaid Mastercard kortin käyttökieli on englanti, minkä huomaat käyttäessäsi korttia kaupassa tai automaatilla.

Jos koet maksamiseen liittyviä ongelmia, odota hetki ja yritä uudestaan. Joskus epäonnistuneet korttimaksut saattavat näkyä tilin puolella varattuinatällaiset varaukset purkaantuvat automaattisesti 10 päivän sisällä.

Olethan yhteydessä meihin Holvi Business Prepaid Mastercard -kortin käyttöön liittyvien kysymysten kanssa. Holvin asiakastuki auttaa sinua mielellään.

3. Kuittien ja ALV:n lisääminen korttimaksuihin

Kuittien liittäminen sujuu kaikkein helpoiten Holvin mobiilisovelluksen avulla. Voit kuitenkin myös lisätä kuitit ja alv:t Holvin verkkosovelluksen kautta:

• Valitse Tilin asetukset kotinäkymäsi vasemmasta sivupalkista, ja täälltä alta Maksukortit  > Valitse Tilitapahtumat välilehti > Valitse Lisää kuitti, tai Liitteet välilehti >  Lisää liite
  • Maksut-valikon kautta: Valitse maksu > Lisää kuitti, tai Liitteet-valitsimen kautta  Lisää liite

4. Käyttö- ja nostorajat*

Käyttörajat (kortinlukijoille ja verkkomaksuille) Käteisnostot
Pienin sallittu suoritus - 10€
Suurin sallittu suoritus 6,000€ 2,000€
Viimeisen 24 h käyttöraja 6,000€ 2,000€
Viimeisen 30 päivän käyttöraja 40,000€ 10,000€
Viimeisen 365 päivän käyttöraja 300,000€ 75,000€
Viimeisen 24 tunnin käyttökertojen raja 20 10
Viimeisen 30 päivän käyttökertojen raja 100 25
Viimeisen 365 päivän käyttökertojen raja 1000 125

*Huomioi, että rajat eivät perustu kalenterikuukausiin. Jokaisella rajalla on oma liukuva ikkuna, joka lasketaan taaksepäin tästä hetkestä.

Esimerkiksi:

• 2000€ verkkomaksu, 15.01.2017
  • Viimeisen 30 päivän käyttörajan mukaan määrä 2000€ vapautuu taas 15.02.2017.

Lähimaksun enimmäismäärät

Holvi Business Prepaid Mastercard -kortti sisältää lähimaksuominaisuuden. Lähimaksuominaisuudelle on turvallisuussyistä asetettu enimmäismäärä.

Enimmäismäärä on alue- ja maakohtainen. Katso muutama esimerkki alta, ja tarkemman listan löydät täältä: https://en.wikipedia.org/wiki/Contactless_payment#Limit.

• EU-alue 25,00€
  • Suomi 25,00€
  • Iso-Britannia 30,00£
  • Ranska: 20,00€
  • Tanska: 200,00 DKK
  • Yhdysvallat: 25,00$

5. Online- ja offline-maksut

Online-maksut
Voit maksaa Holvi Business Prepaid Mastercard -kortilla verkossa, kunhan olet sallinut verkkomaksut kortin asetuksista.

Olemme mahdollistaneet 3 DS-todennuksen (Mastercard SecureCode -ohjelman) Holvi Business Prepaid Mastercard -kortille maksettaessa verkossa lisävaiheena korttitietojesi turvaamiseksi. Lue lisää 3 DS: stä täältä.

Huomaathan, että toisinaan palveluntarjoajat voivat estää kortin käytön kk-veloituksellisten palveluihin/tilauksiin liittyen Holvin Business Prepaid Mastercardin käyttöehtojen mukaan, kun kyseessä on tulevaisuuteen sijoittuvat maksutapahtumat. Holvin kortin ollessa yhteydessä tilisi saldoon, joka ei voi olla negatiivinen, tulevaisuuteen sijoittuvia maksutapahtumia ei tueta.

Tässä tapauksessa, ettei palveluntarjoaja hyväksy Holvi-korttiasi, suosittelemme neuvottelemaan vaihtoehtoisista maksutavoista (esim. laskutuksesta). Vaihtoehtoisesti voit käyttää Holvin kulukorvaustoimintoa, jos maksat tilauksen Holvin ulkopuolisella kortilla.

Kun kortinlukija ei ole yhteydessä verkkoon
Toisinaan kortinlukija ei ole yhteydessä verkkoon (esim. taksit, junat, lentokoneet). Holvi Business Prepaid Mastercard -kortti vaatii pääsääntöisesti verkkoyhteyden maksua varten. Voit kuitenkin offline-tilassa tehdä 5 korttiostosta, joiden yhteisarvo on enintään 150 euroa. Offline-tilan käyttöraja "nollaantuu" aina sen jälkeen kun kortti on käynyt kortinlukijassa, joka on yhteydessä verkkoon.

6. Holvi-kortti ja Holvin mobiilisovellus

Suosittelemme, että käytät Holvi Business Prepaid Mastercard -korttia yhdessä Holvin mobiilisovelluksen kanssa. Saat puhelimeesi ilmoitukset uusista maksuista ja sovelluksen kautta lisäät helposti myös kuitin sähköisesti talteen heti oston jälkeen!

Täältä lataat Holvi mobiilisovelluksen: