FAQs - Korttien hallinta

Viimeksi päivitetty

1. Kuinka estän kortin käytön?

Voit väliaikaisesti estää korttisi käytön kirjautumalla tilille ja valitsemalla Maksukortit > valitsemalla kortin > Estä käyttö.

2. Unohdin kortin PIN-koodin. Mitä minun tulisi tehdä?

Voit tarkistaa PIN koodisi kirjautumalla Holviin ja valitsemalla Oma profiili > Korttini > Valitse oikea kortti > Näytä PIN-koodi. Holvi lähettää vahvistuskoodin puhelimeesi jota käyttämällä voit tarkistaa PIN-koodisi.

3. Miten estän kortin käytön pysyvästi?

Jos haluat lopettaa Holvi Business Mastercardin käytön, voit leikata sen kahtia (muista myös leikata siru) ja ottamalla yhteyttä Holvin asiakaspalveluun osoitteessa support@holvi.com