FAQ - Kaupan asetukset

Viimeksi päivitetty

1. Kuinka alennuskoodit toimivat?

Kaiken tiedon alennuskoodeista löydät täältä.

2. Miten järjestän tuotteita ja kategorioita?

• Voit organisoida ja lisätä tuotteita verkkokauppasi asetuksissa. Avaa Verkkokauppa etusivun vasemmassa laidassa. Luo uusi myytävä palvelu tai tuote painamalla oikealla Luo ja valitse Luo tuote.  Lisää tuotteen nimi ja kuvaus. Hinnoitellessasi tuotteitasi huomioi, että lisäät oikean arvolisäveroprosentin. Voit hinnoitella tuotteita joko summan mukaan ilman arvolisäveroa tai yhteissummana arvolisäveroineen. Valitse tuotteelle tuloluokka. Voit asettaa tuotteelle kappalemäärärajoituksen. Kappalemäärän voi myös jättää tyhjäksi, jolloin ylärajaa myynnille ei ole. Viesti kuittiin -kentässä voit lisätä viestin tai linkin sähköpostitse lähettävälle laskulle. Lisäämällä täpän “Lähetä kuitin mukana PDF liite jokaisesta ostoksesta” lähetät jokaisesta tilauksesta erillisen PDF-tiedoston ostokuitin lisäksi, joka toimii esim. lippuna. PDF-liite sisältää tuotetiedot, lisäkysymykset vastauksineen ja QR-koodin. Voit myös aktivoida postikulut täppäämällä “Tuotteeseen lisätään postikulut tilauksen yhteydessä”. Valitsemalla Lisää tuotekuva voit ladata kuvia tuotteestasi. Avaamalla Lisää ladattava tiedosto voit lisätä tuotteeseen ladattavaa sisältöä. Tuotteen ostanut asiakas saa latauslinkin joka sisältää kolme latauskertaa. Voit esittää lisäkysymyksen asiakkaillesi valitsemalla Lisää lisäkysymys. Asiakkaasi vastaavat kysymyksiin maksaessaan tuotetta. Kysymykset voivat liittyä esim. Tapahtumalipun nimitiedoista t-paidan kokoihin.
  • Voit lisätä ja hallinnoida tuotekategorioita kirjanpidon alla. Avaa Kirjanpito -sovellus päävalikon vasemmassa alakulmassa. Valitse Uusi luokka luodaksesi uuden meno- tai tuloluokan. Anna luokalle nimi ja valitse onko se meno- vai tuloluokka. Voit myös budjetoida luokan ja antaa sille kuvauksen.

3. Kuinka lisään eri toimituskuluja?

Voit lisätä toimituskulut verkkokaupan tuotteisiin verkkokaupan asetuksissa. Mene Verkkokauppa > Verkkokauppa asetus kuvake (sivun oikea yläkulma) > Toimituskulut. Siellä voit lisätä toimituskulut eri sijainneille (kotimaa, EU, maailmanlaajuinen). Muistathan tallentaa uudet asetukset sivun alakulmassa.

4. Kuinka voin valita noudon toimitustavaksi?

Luo kopio tuotteesta, mutta älä lisää toimituskuluja.

5. Kuinka voin lisätä verkkokaupan käyttöehdot ja mistä näen ne?

Voit lisätä verkkokaupan käyttöehdot avaamalla Verkkokauppa-valikon ja sieltä valitsemalla asetukset oikeassa yläkulmassa. Löydät oikean kohdan vierittämällä sivun alas kohtaan Lisäasetukset ja Kaupan yleiset ehdot, tai toimitusehdot.