FAQ - Käyttö

Sisällysluettelo
1. Käytän "markdown" tekstinmuokkausta ulkomuodon muokkaamiseen mutta mitään ei tapahdu?
2. Kuinka käytän QR-koodeja?
3. Mistä löydän tilauslistan?
4. En pysty suorittamaan maksua Holvin verkkokaupassa, mitä tehdä?
5. En ole saanut kuittia ostoksesta, mitä tehdä?
6. En ole saanut verkkokaupan toimitusta, mitä tehdä?

1. Käytän "markdown" tekstinmuokkausta ulkomuodon muokkaamiseen mutta mitään ei tapahdu?
Muotoilua voi käyttää vain tietyissä kaupan ja tuotteiden asetuksissa eli kaikissa joissa on "Tekstimuokkausohjeet" sivun oikeassa alakulmassa. Näet käytetyt muodot ainoastaan verkkokaupan puolella eikä ne ole näkyviä tilisi käyttöliittymässä.

2. Kuinka käytän QR-koodeja?
QR-koodin voi lisätä toimitettavaksi yhdessä tilausvahistuksen kanssa. Tällä tavalla voi seurata lippujen / kävijöiden tilannetta. Lippujen tilauslistan voi hakea Holvista taulukkomuodossa, ja sitten lisätä tämän Excel-tiedoston lukijaan joka lukee Holvin luomia QR-koodeja.

Kun QR-koodi skannataan ilmestyy lukijaan tilausnumero joka vastaa tilausnumeroa Holvin luomassa tilaukset-listassa. Tilausnumero löytyy tietenkin myös lipusta ilman QR-koodia, mutta koska tilausnumero on varsin pitkä niin on tämä helpompaa QR-koodin kautta.

Yllä oleva tapahtuu seuraavaa kautta:

1. Kirjaudu Holviin ja valitse tili
2. Valitse verkkokauppa (vasemmalta)
3. Valitse tuotteet
4. Valitse tuote (tässä tapauksessa lippu)
5. Valitse muokkaa
6. Ruksita 'Lähetä kuitin mukana PDF liite jokaisesta ostoksesta'

Tilauslistan löydätte täältä:

Verkkokauppa >> tuotteet >> tuote >> tilaukset >> avaa Exceliin

Ainakin Tiketin lukijoiden pitäisi tukea Holvin luomia QR-koodeja.

3. Mistä löydät tilauslistan?
Löydät tilauslistan verkkokauppa-sovelluksen alta. Kun avaat sovelluksen Holvin päänäkymän vasemmasta alakulmasta, klikkaa “tuotteet” sivun vasemmasta yläkulmasta, valitse oikea tuote ja lopuksi avaa “tilaukset” sivun oikealta. Tilauslista aukeaa uuteen ikkunaan josta voit myös ladata sen Excel-tiedostona sivun vasemmasta yläkulmasta.

4. En pysty suorittamaan maksua Holvin verkkokaupassa, mitä tehdä?
Ostoksen epäonnistuminen Holvi-kaupassa voi johtua monesta eri syystä. Maksun tekemistä kannattaa kokeilla tehdä eri laitteella (esim.puhelimella tai padilla) tai toisella maksutavalla. Jos osto ei edelleenkään onnistu, niin ota yhteyttä asiakastukeemme support@holvi.com.

5. En ole saanut kuittia ostoksesta, mitä tehdä?
Ota yhteyttä asiakastukeemme support@holvi.com.

6. En ole saanut verkkokaupan toimitusta, mitä tehdä?
Ota yhteyttä kauppiaan. Mikäli kauppias ei ole vastannut sinulle kolmessa arkipäivässä, ota yhteyttä asiakastukeemme support@holvi.com.