FAQ - Käyttö

Viimeksi päivitetty

1. Käytän "markdown" -tekstinmuokkausta ulkomuodon muokkaamiseen, mutta mitään ei tapahdu.

Muotoilua voi käyttää vain tietyissä kaupan ja tuotteiden asetuksissa. Näet käytetyt muodot ainoastaan verkkokaupan puolella, ne eivät ole näkyviä tilisi käyttöliittymässä.

2. Kuinka käytän QR-koodeja?

QR-koodin voi lisätä toimitettavaksi yhdessä tilausvahistuksen kanssa. Tällä tavalla voi seurata lippujen / kävijöiden tilannetta. Lippujen tilauslistan voi hakea Holvista taulukkomuodossa, ja sitten lisätä tämän Excel-tiedoston lukijaan, joka lukee Holvin luomia QR-koodeja.

Kun QR-koodi skannataan, lukijaan ilmestyy tilausnumero, joka vastaa tilausnumeroa Holvin luomassa tilaukset-listassa. Tilausnumero löytyy tietenkin myös lipusta ilman QR-koodia, mutta  tilausnumeron ollessa varsin pitkä, sen lukeminen on helpompaa QR-koodin kautta.

Lisätäksesi QR-koodin kuittiin:

1. Kirjaudu Holviin ja valitse tili
  2. Valitse Verkkokauppa (vasemmalta)
  3. Valitse tuotteet
  4. Valitse tuote (tässä tapauksessa lippu)
  5. Valitse muokkaa
  6. Ruksita Lähetä kuitin mukana PDF liite jokaisesta ostoksesta

3. Mistä löydät tilauslistan?

Löydät tilauslistan verkkokauppa-sovelluksen alta. Kun avaat sovelluksen Holvin päänäkymän vasemmasta alakulmasta, klikkaa “tuotteet” sivun vasemmasta yläkulmasta, valitse oikea tuote ja lopuksi avaa “tilaukset” sivun oikealta. Tilauslista aukeaa uuteen ikkunaan, josta voit myös ladata sen Excel-tiedostona sivun vasemmasta yläkulmasta.

Verkkokauppa >> tuotteet >> tuote >> tilaukset >> avaa Exceliin

4. En pysty suorittamaan maksua Holvin verkkokaupassa, mitä tehdä?

Ostoksen epäonnistuminen voi johtua monesta eri syystä (esim. korttirajoituksista, verkko-ongelmista jne). Maksun tekemistä kannattaa kokeilla tehdä eri laitteella (esim.puhelimella tai padilla) tai toisella maksutavalla.

Jos ostaminen ei edelleenkään onnistu, otathan yhteyttä asiakastukeemme support@holvi.com.

5. En ole saanut kuittia ostoksesta, mitä tehdä?

Otathan yhteyttä asiakastukeemme support@holvi.com.

6. En ole saanut verkkokaupan toimitusta, mitä tehdä?

Ota yhteyttä kauppiaaseen. Mikäli kauppias ei ole vastannut sinulle kolmessa arkipäivässä, ota yhteyttä asiakastukeemme support@holvi.com.

7. Miten suljen verkkokaupan?

Itse verkkokauppaa ei valitettavasti saa poistettua ilman tilin arkistointia, koska se on yhteydessä  tiliisi. Voit kuitenkin piilottaa tuotteet verkkokaupasta.

Tämä onnistuu menemällä verkkokauppa-näkymässä avautuvaan "tuotteet kaupan etusivulla"-näkymään, josta voit piilottaa haluamasi tuotteen verkkokaupassa. Tuotteet saa tarvittaessa aktivoitua takaisin myyntiin samasta paikasta.

Vaihtoehtoisesti voit arkistoida tyhjän tilisi (tätä varten saldon tulee olla tasan 0 €) ja avata uuden tilin yrityksellesi "avaa uusi tili"-valinnan alta. Tilin arkistointi sulkee myös verkkokaupan.