Tilien arkistointi ja sulkeminen

1. Kuinka arkistoin tilin?
2. Arkistoidun tilin palauttaminen
4. Käyttäjäprofiilin sulkeminen 

 

1. Kuinka arkistoin tilin?

HUOM: Tilejä joiden saldo ylittää 0,00 ei voi arkistoida.

Voit siivota tililistastasi pois turhat tilit Holvin arkistointiominaisuudella. Tilin arkistointi poistaa julkisen verkkokaupan ja siellä mahdollisesti olevat tuotteet. Kaikki tilin tiedot kuitenkin säilytetään ja voit tarvittaessa palauttaa tilin ja käyttää sitä jälleen normaalisti.

Arkistoidaksesi tilin, valitse haluttu tili profiilisivultasi ja siirry tilille. Tilinäkymän ylälaidassa tilin nimen alla on vaihtoehto Arkistoi tili. Hyväksy arkistointi ja tili siirtyy arkistoituun tilaan.

HUOM: Tilejä joiden saldo ylittää 0,00 ei voi arkistoida. Lain mukaan Holvin tulee säilyttää tiedot asiakkaidemme maksutapahtumista vähintään viiden vuoden ajana, eli tilejä ei voida välittömästi sulkea. Holvissa on myös kirjanpitotoiminto, johon liittyvä lainsäädäntö määrää tositteet säilytettäväksi vähintään kuuden vuoden ajan ja kirjanpitokirjat vähintään kymmenen vuoden ajan. Näistä säädöksistä johtuen Holvi-tiliä ja sen aineistoa ei voi poistaa kokonaan palvelusta. Jos sinulla on tarvetta päättää Holvin asiakkuutesi, ota yhteyttä osoitteseen support@holvi.com


2. Arkistoidun tilin palauttaminen

Jos haluat palauttaa tilin siirry profiilisivulle ja selaa sivua alas kunnes näet alalaidassa valikon Arkistoidut tilit. Avaa valikko nähdäksesi arkistoitujen tilien listan. Voit palauttaa haluamasi tilin klikkaamalla tilin kohdalla Palauta-painiketta.  

HUOM: Tilejä joiden saldo ylittää 0,00 ei voi arkistoida. Lain mukaan Holvin tulee säilyttää tiedot asiakkaidemme maksutapahtumista vähintään viiden vuoden ajana, eli tilejä ei voida välittömästi sulkea. Holvissa on myös kirjanpitotoiminto, johon liittyvä lainsäädäntö määrää tositteet säilytettäväksi vähintään kuuden vuoden ajan ja kirjanpitokirjat vähintään kymmenen vuoden ajan. Näistä säädöksistä johtuen Holvi-tiliä ja sen aineistoa ei voi poistaa kokonaan palvelusta. Jos sinulla on tarvetta päättää Holvin asiakkuutesi, ota yhteyttä osoitteseen support@holvi.com.

 

 

 

  

 

 

4. Käyttäjäprofiilin sulkeminen

Kirjanpitolainsäädännön vuoksi Holvi-tilejä tai käyttäjäprofiileja ei voi kokonaan poistaa. Jos haluat peruuttaa sopimuksesi, ota yhteyttä meihin osoitteessa support@holvi.com. 

Seuraa
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/1 koki tästä olevan apua
Palvelun toteuttaa Zendesk