Tilien arkistointi ja sulkeminen

Viimeksi päivitetty

1. Kuinka arkistoin tilin?

HUOM: Tilejä joiden saldo ylittää 0,00 ei voi arkistoida.

Voit siivota tililistastasi pois turhat tilit Holvin arkistointiominaisuudella. Tilin arkistointi poistaa julkisen verkkokaupan ja siellä mahdollisesti olevat tuotteet. .

Arkistoidaksesi tilin, valitse haluttu tili profiilisivultasi ja siirry tilille. Tilinäkymän ylälaidassa tilin nimen alla on vaihtoehto Arkistoi tili. Hyväksy arkistointi ja tili siirtyy arkistoituun tilaan.

Screen_Shot_2017-10-19_at_13.20.29.png

HUOM: Tilejä joiden saldo ylittää 0,00 ei voi arkistoida. Lain mukaan Holvin tulee säilyttää tiedot asiakkaidemme maksutapahtumista vähintään viiden vuoden ajana, eli tilejä ei voida välittömästi sulkea. Holvissa on myös alustava kirjanpitotoiminto. Tähän liittyvä lainsäädäntö määrää tositteet säilytettäväksi vähintään kuuden vuoden ajan ja kirjanpitokirjat vähintään kymmenen vuoden ajan. Näistä säädöksistä johtuen Holvi-tiliä ja sen aineistoa ei voi poistaa kokonaan palvelusta. Jos sinulla on tarvetta päättää Holvin asiakkuutesi, otathan meihin yhteyttä osoittessa support@holvi.com

2. Arkistoidun tilin palauttaminen

Arkistoitua tiliä ei voi palauttaa.  

Screen_Shot_2017-10-19_at_13.22.09.png

 

3. Käyttäjäprofiilin sulkeminen ja asiakassuhteen päättäminen

Kirjanpitolainsäädännön vuoksi Holvi-tilejä tai käyttäjäprofiileja ei voi kokonaan poistaa. Jos haluat peruuttaa sopimuksesi, otathan yhteyttä meihin osoitteessa support@holvi.com. 

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

4/5 koki tästä olevan apua