Tilien sulkeminen ja Holvi-profiilin poistaminen

Viimeksi päivitetty

1. Kuinka suljen tilini?

Vain tilin pääkäyttäjä voi sulkea tilin. Koska sinulla voi olla useita tilejä yhden Holvi-profiilin alla, voit sulkea joitain tilejäsi ilman Holvi-profiilisi sulkemista. 

Huomaathan. että tilejä joiden saldo ylittää 0,00 ei voi arkistoida. Jos haluat sulkea tilisi, tarkistathan ensin sen saldon ja siirräthän ylimääräiset varat pois tililtäsi. Tämän jälkeen voimme sulkea tilin, kunhan pyyntö tilin sulkemisesta tulee Holviin rekisteröimästäsi sähköpostista.  Turvallisuussyistä emme voi tehdä muutoksia Holvi-tiliisi tai profiiliisi, jos pyyntö ei tule meille rekisteröimästäsi puhelinnumerosta / sähköpostiosoitteesta. 

Lain mukaan Holvin tulee säilyttää tiedot asiakkaidemme maksutapahtumista vähintään viiden vuoden ajan. Holvissa on myös alustava kirjanpitotoiminto. Tähän liittyvä lainsäädäntö määrää tositteet säilytettäväksi vähintään kuuden vuoden ajan, sekä kirjanpitokirjat vähintään kymmenen vuoden ajan. 

Näistä säädöksistä johtuen Holvi-tiliä ja sen aineistoa ei voi poistaa kokonaan palvelusta. Tästä ei kuitenkaan koidu sinulle mitään haittaa.  

 

2. Käyttäjäprofiilin sulkeminen ja asiakassuhteen päättäminen

Jos haluat päättää Holvin asiakkuutesi, otathan meihin yhteyttä osoittessa support@holvi.com

Teethän aina pyynnön asiakassuhteen lopettamisesta Holviin rekisteröimästäsi sähköpostiosoitteesta / puhelinnumerosta, joka sinulla on rekisteröitynä Holvi-profiilissasi. 

Kirjanpitolainsäädännön vuoksi Holvi-tilien tai käyttäjäprofiilien tietoja ei voi kokonaan poistaa. Tästä ei kuitenkaan koidu sinulle mitään vaivaa.

 

 

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

5/6 koki tästä olevan apua