FAQs - Laskun Luominen

Viimeksi päivitetty

1. Kuinka vaihdan osoitteen laskuun?

Voit vaihtaa laskun (ja tiliotteen) osoitteen laskutus työkalun asetusten kautta. Klikkaa Laskutus ja sieltä Asetukset-ikoni oikeassa yläkulmassa. Täällä voit muokata kaikkia perus asetuksia, jotka löytyvät kaikista laskuista.

2. Kuinka muokkaan laskun logoa?

Voit vaihtaa laskun logon laskutus työkalun asetusten kautta. Mene Laskutus > Asetukset (ikoni oikeassa yläkulmassa) > Logo laskuun. Täällä voit muokata kaikkia perus asetuksia, jotka löytyvät kaikista laskuista. Tuetut tiedostomuodot ovat JPG, PNG ja GIF, ja tiedoston maksimikoko on 1MB. Laskun logon kokoa ei voi muuttaa ja se on linjassa yrityksen nimen fontin kokoon.

3. Kuinka poistan laskun?

Et voi poistaa laskua koska se on virallinen kirjanpidollinen tosite. Voit merkitä lähettämättömän laskun mitätöidyksi tai lähetetyn laskun hyvitetyksi.

4. Kuinka vaihdan laskun kielen?

Voit vaihtaa laskun kielen vaihtamalla koko käyttöliittymän kielen ensin. Kun vaihdat koko käyttöliittymän kielen esim.englanniksi, laskut luodaan siitä lähtien englanniksi. Voit kuitenkin vaihtaa kielen takaisin milloin tahansa tai jos haluat vain luoda yhden laskun englanniksi etkä vaihtaa koko käyttöliittymää englanniksi. Voit vaihtaa kielen menemällä Oma profiili > Omat asetukset > Kieli ja Aikavyöhyke. Muista klikata "Tallenna" sivun alalaidassa muutoksen tehtyäsi.

5. Kuinka lisään yrityksen vastaanottajaksi?

Tällä hetkellä laskussa ei ole erillistä kenttää yrityksen nimelle. Voit tarvittaessa lisätä yrityksen nimen samaan kenttään vastaanottajan nimen kanssa.