FAQs - Maksun Yhdistäminen Laskuun

Viimeksi päivitetty

1. Kuinka yhdistän maksun laskuun?

Voit merkitä laskun maksetuksi vain jos sitä vastaava suoritus on saapunut Holviin. Jos lasku näyttää erääntyneeltä, mutta tiedät, että se on maksettu niin laskua vastaava suoritus löytyy todennäköisesti tilisi tuloluokasta Luokittelemattomat/Uncategorised.

Tässä ohjeet:

1. Valitse Laskutus
  2. Valitse lasku jonka haluat yhdistää maksuun
  3. Vaihda laskun tilaksi Maksettu
  4. Tämän jälkeen näet kaikki maksut jotka löytyvät tuloluokasta Luokittelemattomat
  5. Valitse maksu jonka haluat yhdistää laskuun

Jos et löydät vaihtoehtoa "Laskun tila... Maksettu" mutta olet varma, että maksu on saapunut tilillesi, tarkista seuraavat asiat:

• Maksun jonka haluat yhdistää laskuun täytyy olla tuloluokassa "luokittelemattomat" jotta voit yhdistää sen. Etsi maksu koti-näkymästäsi ja vaihda tuloluokka luokittelemattomaksi.
  • Jos et tästä huolimatta löydä maksua mistään, maksu on luultavasti arkistoitu budjettikausien takia. Hakeaksesi maksun arkistoista, mene Tilin tietoihin (vasen yläkulma jossa näkyy tilin nimi ja saldo) ja sieltä klikkaa "Budjettikaudet." Sinun täytyy poistaa edellinen budjettikausi jolloin maksu on saapunut ja kaikki sen kauden aikana tapahtuneet suoritukset poistetaan arkistoista. Tämän jälkeen voit yhdistää maksun laskuun.

2. Maksu yhdistyi väärään laskuun

Valitettavasti maksua ei voi enää jälkikäteen irrottaa laskusta. Pidä siis huolta, että yhdistät aina oikean maksun laskuun!

3. Kuinka voin yhdistää monta maksua samaan laskuun?

Jos asiakas on maksanut laskun monena eri maksuna, voit yhdistää kaikki nämä maksut laskuun. Kaikkien maksujen pitää olla tuloluokassa "luokittelemattomat" yhdistääksesi ne laskuun.

4. Kuinka voin yhdistää monta laskua samaan maksuun?

Valitettavasti et pysty yhdistämään montaa laskua yhteen maksuun. Jokainen lasku on maksettava erikseen omana maksuna.