Hinnoittelu

Viimeksi päivitetty

1. Holvin hinnoittelu

Lisätietoa Holvin hinnoittelusta Suomessa, Saksassa ja Itävallassa löydät täältä.

2. Tilin tämänhetkinen hinnoittelu

Jokaisella yritykselläsi on oma hinnoittelunsa. Voit tarkistaa tilisi tämänhetkisen hinnoittelun valitsemalla oikeassa yläkulmassa olevaa hahmoikonia ja klikkaamalla kohtaa Tilin hinnoittelu.

3. Hinnoittelun vaihtaminen

Voit vaihtaa tilisi hinnoittelua milloin tahansa klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa vihreää ikonia ja valita avautuvasta valikosta tilin hinnoittelu. Tämä ohjaa sinut hinnoittelu ja laskutus -sivulle, josta voit vaihtaa hinnoittelua.

4. Mitkä maksut varataan tililtä?

Pyrimme veloittamaan kaikki valitsemaasi hinnoitteluun liittyvät palvelumaksut suoraan tililtäsi. Mikäli tilillä ei ole tarpeeksi varoja kuun alussa, jolloin yritämme veloittaa palvelumaksut tililtäsi, lähetämme laskun palvelumaksuista sähköpostiisi.

5. Miten ja milloin tulen saamaan laskun?

Jos tililläsi on riittävästi varoja, veloitamme palvelumaksut suoraan tililtäsi ja löydät laskun maksutapahtuman liitteenä.

Eräpäivä laskuissa on heti, koska ne kohdistuvat edellisen kuukauden Holvi-tilin käyttöön. Emme tule lyhentämään palvelumaksuja osittaisesti, vaan yritämme aina veloittaa koko summan kokonaisuudessaan Holvi-tililtäsi. Jos tämä epäonnistuu, sinulla on mahdollisuus täydentää tiliäsi ja / tai suorittaa SEPA-maksu suoraan Holville laskun maksamiseksi.