1. Holvin hinnoittelu

Lisätietoa Holvin hinnoittelusta Suomessa, Saksassa ja Itävallassa löydät täältä.
Lisätietoa Holvin hinnoittelusta Viron e-kansalaisille löydät täältä.

2. Tilin tämänhetkinen hinnoittelu

Jokaisella yritykselläsi on oma hinnoittelunsa. Voit tarkistaa tilisi tämänhetkisen hinnoittelun menemällä Tilin tietoihin ja tarkistaa avautuvasta näkymästä klikkaamalla kohdan Tilin hinnoittelu.

3. Hinnoittelun vaihtaminen

Voit vaihtaa tilisi hinnoittelua milloin tahansa valitsemalla tilisi asetukset ja valita avautuvasta ikkunasta tilin hinnoittelu. Huomiothan, että jos siirryt Pro- tai Basic tilistä uuteen hinnoitteluumme, et voi enää palata Pro- tai Basic -hinnoitteluun.

4. Mitkä maksut varataan tililtä?

Pyrimme veloittamaan kaikki valitsemaasi hinnoitteluun liittyvät palvelumaksut suoraan tililtäsi.  Lähetämme myös laskun palvelumaksuista sähköpostiisi kuun vaihteessa.

5. Miten ja milloin tulen saamaan laskun?

Jos tililläsi on riittävästi varoja, veloitamme palvelumaksut suoraan tililtäsi ja löydät laskun maksutapoahtuman liitteenä.

Eräpäivä laskuissa on heti, koska ne kohdistuvat edellisen kuukauden Holvi-tilin käyttöön. Emme tule lyhentämään palvelumaksuja osittaisesti, vaan yritämme aina veloittaa koko summan suoraan. Jos tämä epäonnistuu, sinulla on mahdollisuus täydentää tiliäsi ja / tai suorittaa SEPA-maksu suoraan Holville laskun maksamiseksi.