Miten muutan laskun tietoja tai poistan sen?

Valitse Holvin Laskutus-valikosta lasku, jota haluat muokata. Vain laskuja jotka ovat Lähettämättä voi poistaa, eli merkitä Mitätöidyksi. Jos lasku on jo lähetetty ei laskun summaa voi muokata, mutta sen voi vielä lähettää uudelleen tai merkitä hyvitetyksi. Hyvistyslaskuista voit lukea täältä lisää.

Poistetut laskut järjestellään omaan MITÄTÖIDYT valikkoonsa, josta niitä voi tarkastella ja tarvittaessa kopioida uusiksi laskuiksi tai tulostaa ulos.

Liitteen liittäminen laskuun:

Tällä hetkellä laskuun ei voi suoraan lisätä muita liitteitä. Voit kuitenkin linkittää liitetiedostoon esim laskun kuvauksessa. Tarkoittaen että pdf tiedostoon muodostuu klikattava linkki joka vie muuhun tiedostoon. Alla esimerkkikuva tästä. Tämä ei tietenkään toimi paperilaskuissa.