Miten Holvin tietoturvasta on huolehdittu?

Holvi on rakennettu alusta asti Finanssivalvonnan asettamien turvallisuusstandardien mukaisesti, näitä ovat mm. standardit 1.3 luotettavasta hallinnosta sekä 4.4b operatiivisten riskien hallinnasta. Käytämme uusimpia työkaluja ja tekniikoita turvataksemme Holvin verkot, palvelimet, ohjelmistot ja web-sovellukset.

Holvin järjestelmä toimii tietoturvallisen Amazon Web Services -palvelun päällä ja se on rakennettu käyttäen luotettavia vapaan lähdekoodin komponentteja. Amazon Web Services sijaitsee EU:n alueella.