Feed ja Raportit

Holvin feed-näkymässä näet kaikki maksut joita on liikkunut tililtäsi ulos tai sisään. Klikkaamalla feedin tapahtumaa saat lisätietoa kyseisestä maksusta. Feed-näkymään pääset klikkaamalla tilisi keskellä näkyvää Holvi-logoa.

Tässä lista ominaisuuksista joista Feed-näkymä koostuu

• Feed on Holvi-tilisi päänäkymä jossa voit etsiä maksutapahtumia monella eri tapaa
  • Feed listaa maksutapahtumat, muut Holvin tilin tapahtumat listataan erilliseen uutisikkunaan jonka saat auki feed-näkymässä
  • Klikkaamalla feedin maksutapahtumaa saat lisätietoja kyseisestä maksusta

Feedin tehokkain työkalu on näkymän ylälaidassa sijaitsevat haku ja rajausvaihtoehdot.

Voit etsiä tiettyä maksutapahtumaa maksajan etu-, tai sukunimellä tai sähköpostilla. Lisää vaihtoehtoja saat klikkaamalla suurennuslasin alta lisätoimintoja joilla voit listata pelkästään tietyt maksutapahtumat, esim. lähtevät maksut.

Suurennuslasin oikealla puolella sijaitsee kommentit-toiminto. Voit käyttää sitä jättääksesi feediin kommentin muille tiliä hallinnoiville henkilöille.

Jos haluat lisätietoja muista kuin tilin maksutapahtumista voit klikata auki uutisikkunan joka sijaitsee hakutoiminnon yläpuolella ●●● painikkeen alla. Tämä näkymä listaa kaikki tilitapahtumat, esim. lasku luotu, verkkokauppatuote poistettu jne.

Pääset aina takaisin Feed-näkymään klikkaamalla tilisi keskellä sijaitsevaa Holvi-logoa

Raportit

Holvin Raportit-osiosta löydät automaattisesti luotuja ja päivitettyjä talousraportteja:

• Tiliote: Lista kaikista tilisi maksutapahtumista aikajärjestyksessä (maksuperusteinen). Ajan voit rajata itse, Excel/PDF formaatti
  • Kuitti Holvin palvelumaksuista: Palvelumaksuina perityt kulut, sisältäen ALVin (maksuperusteinen). Ajan voit rajata itse, PDF formaatti

Raportit kirjanpitoon -osion alla

• Tuloslaskelma: Yhteenveto tuloista ja menoista ja niiden perusteella laskettu Nettotulo (tällä hetkellä suoritusperusteinen). Ajan voit rajata itse, Excel/PDF formaatti
  • Budjettiraportti: Tulo- ja menoluokkiisi budjetoidut tavoitteet ja niiden kuukausittainen kehittyminen (maksuperusteinen). Excel formaatti
  • Päiväkirja: Kattava kronologinen lista kaikista tilisi maksutapahtumista. Sisältää ALV%, lajin, luokan ja muita tärkeitä tietoja (suorite/maksuperusteinen). Ajan voit rajata itse, Excel/PDF formaatti
  • Pääkirja: Tulot ja menot lajiteltuna. Jokaisen yksittäisen tapahtumatn kohdalla ALV%, laji, luokka ja muita tärkeitä tietoja (maksuperusteinen). Ajan voit rajata itse, Excel/PDF formaatti
  • ALV-raportti (jos tilisi on ALV-velvollinen): ALV-kannan mukaan määritelty lista kaikista tilisi maksutapahtumista jotka sisältävät ALVin (maksuperusteinen). Ajan voit rajata itse, Excel formaatti

Lisäksi Lataukset-kansion alta woit noutaa tililtäsi helposti tarvittaessa liitteet ja kuitit suoraan Dropbox-kansioosi. Voit joko noutaa koko tilin sisällön kerralla tai rajata sisällön alueittain ja päivämäärän perusteella.

Muista, että Holvi ei tee kirjanpitoa puolestasi, mutta voit käyttää Holvin talousraportteja parhaaksi katsomallasi tavalla kirjanpidon yhteydessä. Lue lisää Holvin raporteista täältä!

Kontaktit-kohdasta löydät verkkokauppasi asiakkaat ja laskujen, maksujen sekä kulukorvausten kontaktitiedot. Erilliset tilaulistat verkkokaupan ostoksista (ja vastaukset mahdollisiin lisäkysymyksiin) löydät Verkkokauppa-valikosta. Täältä saat siitä lisäinfoa!

Lue lisää Holvin raporteista