Jaetut tilit: hallinnoijien käyttöoikeudet

Voit jakaa Holvi tilin vaikka koko projektiryhmäsi kanssa! Tilin käyttöoikeudet määräytyvät alla olevan taulukon mukaisesti.

         Perustaja

 Tilin luonut henkilö. Holvi-tilillä voi olla vain yksi omistaja

 Oikeus hallinnoida kaikkia käyttäjäoikeuksia

 Oikeus arkistoida ja palauttaa tili

 Täydet oikeudet käyttää kaikkia tilin toimintoja

         Ylläpitäjä        

 Oikeus hallinnoida ylläpitäjien ja assistenttien käyttöoikeuksia

 Ei oikeutta arkistoida tiliä

 Täydet oikeudet käyttää kaikkia tilin toimintoja

         Assistentti

 Ei oikeutta varmentaa tililtä ulos suuntautuvia maksuja

 Ei oikeutta hallinnoida muiden jäsenten käyttöoikeuksia

 Ei oikeutta arkistoida tiliä

 Täydet oikeudet käyttää kaikkia muita tilin toimintoja

Voit lisätä, seurata ja muokata tilin jäseniä ja käyttöoikeuksia tilin ylälaidassa sijaitsevasta hallinnointivalikosta. 

Valitse ensin Holvi-tilin yläpalkista tilin asetukset klikkaamalla yläpalkista tilin nimeä. Avautuvasta valikosta klikkaa Tilin käyttäjät.

Voit nyt lähettää sähköpostikutsun haluamillesi henkilöille. Jos hän ei ole vielä rekisteröitynyt Holviin, häntä pyydetään rekisteröitymään jotta liittyminen onnistuu. Huom: Ainoastaan tilin pääkäyttäjä voi kutsua tilille uusi käyttäjiä tai poistaa olemassaolevia käyttäjiä.

Seuraa
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
2/2 koki tästä olevan apua
Palvelun toteuttaa Zendesk