Kuinka poistan/arkistoin tilin?

HUOM: Tilejä joiden saldo ylittää 0,00 ei voi arkistoida.

Voit siivota tililistastasi pois turhat tilit Holvin arkistointiominaisuudella. Tilin arkistointi poistaa julkisen verkkokaupan ja siellä mahdollisesti olevat tuotteet. Kaikki tilin tiedot kuitenkin säilytetään ja voit tarvittaessa palauttaa tilin ja käyttää sitä jälleen normaalisti.

Arkistoidaksesi tilin, valitse haluttu tili profiilisivultasi ja siirry tilille. Tilinäkymän ylälaidassa tilin nimen alla on vaihtoehto Arkistoi tili. Hyväksy arkistointi ja tili siirtyy arkistoituun tilaan.

Jos haluat palauttaa tilin siirry profiilisivulle ja selaa sivua alas kunnes näet alalaidassa valikon Arkistoidut tilit. Avaa valikko nähdäksesi arkistoitujen tilien listan. Voit palauttaa haluamasi tilin klikkaamalla tilin kohdalla Palauta-painiketta.  

HUOM: Tilejä joiden saldo ylittää 0,00 ei voi arkistoida. Lain mukaan Holvin tulee säilyttää tiedot asiakkaidemme maksutapahtumista vähintään viiden vuoden ajana, eli tilejä ei voida välittömästi sulkea. Holvissa on myös kirjanpitotoiminto, johon liittyvä lainsäädäntö määrää tositteet säilytettäväksi vähintään kuuden vuoden ajan ja kirjanpitokirjat vähintään kymmenen vuoden ajan. Näistä säädöksistä johtuen Holvi-tiliä ja sen aineistoa ei voi poistaa kokonaan palvelusta. Jos sinulla on tarvetta päättää Holvin asiakkuutesi, ota yhteyttä osoitteseen support@holvi.com

Seuraa
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua

Kommentit

  • Avatar
    Harri Nyman

    Miksi verkkokauppaa ei erikseen voi ottaa pois päältä? Olisi hyvin käytännöllistä jos haluaa pitää holvi-tilin mutta siirtyä esim käyttämään muuta ecommerce-alustaa.

  • Avatar
    Jonas

    Terve Harri!

    Kiitos palautteesta, otan tämän esille meidän tuotannon puolelle. Tämä pyyntö on hyvin perusteltu.

    Ystävällisin terveisin,
    Jonas

Palvelun toteuttaa Zendesk