Kuinka merkitsen laskun maksetuksi

Voit merkitä laskun maksetuksi vain jos sitä vastaava suoritus on saapunut Holviin. Jos lasku näyttää erääntyneeltä, mutta tiedät, että se on maksettu niin laskua vastaava suoritus löytyy todennäköisesti tilisi tuloluokasta Luokittelemattomat/Uncategorised. Holviin saapuvat luokittelemattomat suoritukset kootaan tuloluokkaan Luokittelemattomat, näihin lukeutuu mm. suorituksia joissa maksaja ei ole käyttänyt viitenumeroa.

Voit luokitella suoritukset uudestaan haluamiisi tuloluokkiin, tai yhdistää niitä lähettämiisi laskuihin.

HUOM: Vain Luokittelemattomat tuloluokassa olevia suorituksia voi yhdistää laskuihin, jos olet siirtänyt suorituksen ulos tästä luokasta niin tulee sinun ensin siirtää se takaisin. Valitse siis ensin haluamasi suoritus koti-valikon ja feed-näkymän, tai kirjanpito-valikon ja tuloluokan kautta. Tämän jälkeen valitse Vaihda luokittelua alasvetovalikko ja 'Luokittelemattomat'.

Yhdistääksesi Holvi-tilille saapuneita suorituksia lähettämiisi laskuihin, toimi seuraavasti

1. Kirjaudu Holviin ja valitse Laskutus

2. Valitse listasta lasku joka on erääntyneessä tilassa ja jonka haluat merkitä maksetuksi

3. Valitse laskunäkymän oikealta laidalta Laskun tilaMaksettu

4. Näet nyt listan kaikista suorituksista jotka ovat luokittelematta. Valitse tästä listasta laskua vastaava suoritus

5. Valitse listasta haluamasi suoritus ja viimeistele yhdistäminen klikkaamalla Valitse