Käytä lähetettyjä laskuja/maksuja/tuotteita pohjina

Voit käyttää lähetettyjä laskuja pohjana jotta uusia laskuja ei aina tarvitse luoda uudestaan alusta asti.

Tehdäksesi tämän valitse aluksi Laskutus-valikosta haluamasi lasku. Tämän jälkeen klikkaa laskun päällä olevaa Käytä pohjana-nappia. Tämä luo laskusta kopion, jonka aiheeksi tulee muokattavana tekstinä Kopio [edellisen laskun aihe].

Samalla periaatteella voit käyttää pohjina lähetettyjä tai luotuja maksuja, sekä olemassaolevia verkkokauppatuotteita!