Holvin käyttö ulkoisten maksupalvelujen kanssa (PayPal, Stripe, iZettle...)

Kaikilla Holvi-tileillä on omat IBAN tilinumeronsa ja rohkaisemme niiden käyttöä myös ulkoisten palveluiden kanssa. Kuitenkin Holvin suora yhdistäminen esim. PayPal-tiliin vaatii laajemman teknisen toteutuksen johon pyrimme tuomaan ratkaisun tulevaisuudessa Holvin API:lla. Tällä hetkellä nämä syvemmät tekniset ratkaisut eivät ole mahdollisia. Otamme mielellämme yhteydenottoja support@holvi.com-osoitteeseen jotta voimme ilmoittaa API:n kehityksestä ja pohtia mahdollisia ratkaisumalleja.

Hallinnoi App Storen tuloja Holvin avulla!

Pähkinänkuoressa: Holvi-tili on maksutili ja voit siirtää sieltä rahaa ulos ja vastaanottaa maksuja periaatteessa mihin tahansa. Eli voit siirtää Holvista rahaa PayPal-tilillesi, Skrill kortillesi tai muuhun vastaavaan palveluun suoralla lähtevällä maksulla. Samoin voit myös tilittää varoja Holviin esim. iZettle tai Stripe-palvelusta ja hallinnoida kaikkea rahaliikennettä saman katon alla.

Avainsanoja: Maksupääte, korttiterminaali, korttimaksupääte,