Yrityksen tai yhdistyksen valtuutus erillisenä asiakirjana (esim. osana pöytäkirjaa).

HUOM: Vain Euroopan Talousalueen sisällä rekisteröidyt yritykset, yhdistykset tai muut oikeushenkilöt voivat käyttää Holvia.

Holvi-tilejä voi käyttää yrityksen, yhdistyksen tai muun oikeushenkilön virallisina tileinä. Tätä varten Holviin tulee toimittaa tämän artikkelin liitteenä löytyvä asiakirja. Lataa asiakirja (huomaa ero yrityksen ja yhdistyksen välillä), täytä tiedot ja toimita se sähköisesti Holviin seuraten näitä ohjeita.

Seuraa
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
1/3 koki tästä olevan apua

Kommentit

• Avatar
    Outi Ugas

Miten toimitaan rekisteröimättömän yhdistyksen kanssa?

• Avatar
    Jonas

Hei Outi!

Rekisteröimättömän yhdistyksenä teidän ei tarvitse toimittaa erikseen papereita, tili on heti käyttövalmis!

Ystävällisin terveisin,
    Jonas

• Avatar
    Outi Ugas

kiitos, tämä selvä!

• Avatar
    Kim Floor

Yrityksen edustajan valtuutus.pdf - kuka siinä valtuuttaa ja ketä? Onhan kaupparekisteriotteessa nimenkirjoitusoikeudet jo selvitetty! Tai onko tarkoitus valtuuttaa vielä mahdollisia muita henkilöitä?

• Avatar
    Antti Poikola

Olisiko näitä lomakkeita mahdollista saada jossain helpommin tietokoneella täytettävässä muodossa (word tai sellainen pdf, jota voi täyttää ). Nyt lomakkeen täyttäminen ainakin MAC preview ohjelmalla oli varsin kömpelöä.

• Avatar
    Jonas

Terve Antti!

Kiitos kun otit tämän esille. Koitetaan saada nykyisen PDF-tiedoston rinnalle jokin toinen vaihtoehto.

Ystävällisesti,
    Jonas

• Avatar
    Kim Floor

Hei.
    Haluan muuttaa tilin omistajaa Ay:stä Tmi:lle. Miten toimia tässä tapauksessa.

• Avatar
    Oscar

Moi,

Jos Y-tunnus muuttuu niin voit avata tilin uuden yrityksen omistukseen Holvin puolella.

Tässä tapauksessa ehdottaisin melkein että otat yhteyttä meihin lomakkeella (https://support.holvi.com/hc/fi/requests/new),
    sähköpostilla (support@holvi.com) tai puhelimitse (+358753252935, arkisin kello 09 - 17) niin autamme mielellämme.

terveisin
    Oscar

• Avatar
    Innar Kandla

Ok!kiitos

• Avatar
    Marjut

Entäs toiminimi, jossa toimin yksin? Kukas mut valtuuttaa? Erittäin hankala systeemi pelkän salasanan unohtamisen vuoksi.

• Avatar
    Oscar

Moi Marjut!

Kun avaat Holvi-tilin omalle toiminimelle et lähtökohtaisesti tarvitse edustajan valtuutusta.

Salasanan voit palauttaa kirjautumissivun kautta, ja laita ihmeessä viestiä meille osoitteeseen support@holvi.com jos sinulla on salasanan muuttamiseen liittyviä kysymyksiä.

Ystävällisesti,
    Oscar