Digitaalisten tuotteiden myynti

Digitaaliset tuotteet

Lisätäksesi ladattavan tiedoston tuotteeseen kirjaudu Holviin, siirry Verkkokauppavalikkoon ja sieltä tuotesivulle. Pudota haluttu tiedosto tuotesivun alalaidassa sijaitsevaan Ladattava tiedosto-kohtaan. Tallenna tämän jälkeen muutokset.

Ladattavan tiedoston maksimikoko on 200MB. Tällä hetkellä tuettuja tiedostoja ovat äänitiedostot (MP3, WMA ja OGG), e-kirjat (PDF, EPUB, MOBI) ja kuvatiedostot (JPG, JPEG, TIF, PNG, SVG).

Verkkokaupan puolella ladattava tiedosto näkyy asiakkaalle tuotesivulla tekstinä Sisältää ladattavan tiedoston. Kun tuote ostetaan, asiakas saa Holvin lähettämässä kuitissa sähköpostiinsa latauslinkin joka sisältää kolme latausta. Latauslinkit ovat voimassa kuusi kuukautta ostotapahtuman jälkeen. Kun kolme latausta on täynnä, käytössä olevalla latauslinkillä ei voi enää ladata tuotteita. Asiakkaalle toimitettavan latauslinkin nimi on Holvin puolelle ladatun tiedoston nimi joten muista nimetä se selkeästi ennen kuin toimitat tuotteen Holviin.