Holvi-tili

Sisällysluettelo
1. Tilini
2. Korttini
3. Yritykseni
4. Oma profiili
5. Avaa uusi tili
6. Olemassa olevan tilin valinta
7. Tilin asetukset

1. Tilini
Kohdasta "Tilini" löydät listan kaikista tileistäsi Holvissa. Klikkaamalla tiliä pääset sisälle itse tiliin.

2. Korttini
Kohdasta "Korttini" löydät listan Holvi Business Mastercard- korteistasi. Klikkaamalla korttia pääset käsiksi kortin tietoihin.

3. Yritykseni
Kohdasta "Yritykseni" voit hallinnoida yrityksen varmennusta, lähettää asiakirjoja ja tarkistaa varmennuksen tilan.

4. Oma profiili
Kohdasta "Oma profiili" voit hallinnoida

• sähköpostiosoitetta
  • puhelinnumeroa
  • salasanaa (huom! salasanan vaihtaminen vaatii henkilöllisyyden uudelleen varmentamisen)
  • kieltä
  • ilmoituksia
  • ja henkilöllisyyden varmennusta

Puhelinnumero: voit vaihtaa tai muokata nykyistä numeroa. Lähetämme uuteen numeroon tekstiviestinä varmennuskoodin. HUOM: numeron uusiminen palauttaa sinut tunnistautumattomaan tilaan. Voit tehdä tunnistuksen uudestaan sivulta https://holvi.com/home/identity/finland/ tai ottamalla yhteyttä osoitteeseen support@holvi.com.

Sähköposti: voit lisätä uuden sähköpostin tai muokata nykyistä. Holvi lähettää raportit sähköpostiin jonka olet valinnut ensisijaiseksi. Tätä sähköposti käytät myöskin kirjautuessasi Holviin.

5. Avaa uusi tili
Klikkaamalla "Avaa uusi tili" voit luoda itsellesi uuden Holvi-tilin. Huomio, että voit luoda vain yhden henkilökohtaisen käyttäjäprofiilin mutta voit sen alle avata useita tilejä. Jokaiselle tilillä on oma hinnoittelu ja tilit ovat erillisiä toisistaan. Voit avata niin monta tiliä kun haluat, samalle yritykselle ja eri yrityksille.

Jos olet jo varmentanut yrityksen/yhdistyksen tiedot ja haluat avata uuden tilin samalle yritykselle/yhdistykselle, sinun ei tarvitse varmentaa tietoja uudestaan.

Kun avaat uuden tilin, sinua pyydetään:

1. Nimeämään tilin

2. Kuvailemaan tilin yleistä toimintaa (liiketoiminnan tyyppi)

3. Kuvailemaan yritystä tai yhdistystä joka omistaa tilin. Jos sinulla on jo luotu yritys Holvissa, voit valita sen listalta.

Jos kohtaat mitään ongelmia tilin luomisessa, ota yhteyttä osoitteessa support@holvi.com!

6. Olemassa olevan tilin valinta
Kohdata "Tilini" löydät listan kaikista tileistäsi Holvissa. Klikkaamalla tiliä pääset sisälle itse tiliin.

7. Tilin asetukset
Tilin asetuksiin pääsee klikkaamalla tilinäkymän vasenta yläkulmaa (katso kuva alla). Tilin asetuksissa voit:

1. Tarkastaa tilin saldon
  2. Tarkastaa IBAN-tilinumeron
  3. Hallinnoida hinnoittelua
  4. Tehdä Instant Top up -siirron
  5. Luoda budjettikausia
  6. Kutsua tilille käyttäjiä ja hallinnoida käyttäjiä

Tilisi BIC-koodi on HOLVFIHH.

Huomiothan, että jos vaihdat tilisi hinnoittelua jotkut tilin ominaisuudet saattavat lopettaa toimintansa kuten Holvi Business Mastercard.