Holvi-tilin toiminnot

Viimeksi päivitetty

1. Tilini

Kohdasta "Tilini" löydät listan kaikista tileistäsi Holvissa. Klikkaamalla tiliä pääset sisälle itse tiliin.

2. Korttini

Kohdasta "Korttini" löydät listan Holvi Business Mastercard- korteistasi. Klikkaamalla korttia löydät korttisi tiedot.

3. Yritykseni

Kohdasta "Yritykseni" voit hallinnoida yrityksen varmennusta, lähettää asiakirjoja ja tarkistaa varmennuksen tilan.

4. Oma profiili

Kohdasta "Oma profiili" voit hallinnoida

• sähköpostiosoitetta
  • puhelinnumeroa
  • salasanaa (huom! salasanan vaihtaminen vaatii henkilöllisyyden uudelleen varmentamisen)
  • kieltä
  • ilmoituksia
  • ja henkilöllisyyden varmennusta

Puhelinnumero: voit vaihtaa tai muokata nykyistä numeroa. Lähetämme uuteen numeroon tekstiviestinä varmennuskoodin. HUOM: numeron uusiminen palauttaa sinut tunnistautumattomaan tilaan. Voit tehdä tunnistuksen uudestaan sivulta https://holvi.com/home/identity/finland/ tai ottamalla yhteyttä osoitteeseen support@holvi.com.

Sähköposti: voit lisätä uuden sähköpostin tai muokata nykyistä. Holvi lähettää raportit sähköpostiin jonka olet valinnut ensisijaiseksi. Tätä sähköposti käytät myöskin kirjautuessasi Holviin.

5. Avaa uusi tili

Klikkaamalla "Avaa uusi tili" voit luoda itsellesi uuden Holvi-tilin. Huomiothan, että voit luoda vain yhden henkilökohtaisen käyttäjäprofiilin, mutta voit sen alle avata useita tilejä. Tilin hinnoittelu on yrityskohtainen, ja tilit ovat erillisiä toisistaan - luethan lisää hintavaihtoehdoista täältä. Voit avata niin monta tiliä kun haluat, samalle yritykselle ja eri yrityksille.

Jos olet jo varmentanut yrityksen/yhdistyksen tiedot ja haluat avata uuden tilin samalle yritykselle/yhdistykselle, sinun ei tarvitse varmentaa tietoja uudestaan.

Kun avaat uuden tilin, sinua pyydetään:

1. Nimeämään tili

2. Kuvailemaan tilin yleistä toimintaa (liiketoiminnan tyyppi)

3. Kuvailemaan yritystä tai yhdistystä joka omistaa tilin. Jos sinulla on jo luotu yritys Holvissa, voit valita sen listalta.

Jos kohtaat ongelmia tilin luomisessa, otathan yhteyttä osoitteessa support@holvi.com!

6. Olemassa olevan tilin valinta

Kohdasta "Tilini" löydät listan kaikista tileistäsi Holvissa. Klikkaamalla tiliä pääset sisälle itse tiliin.

7. Tilin asetukset

Tilin asetuksiin pääsee klikkaamalla "Koti" (katso kuva alla). Tilin asetuksissa voit:

1. Tarkastaa tilin saldon
  2. Tarkastaa IBAN-tilinumeron
  3. Hallinnoida hinnoittelua
  4. Tehdä Instant Top up -siirron
  5. Luoda budjettikausia
  6. Kutsua tilille käyttäjiä ja hallinnoida käyttäjiä

Tilisi BIC-koodi on HOLVFIHH.

Huomiothan, että jos vaihdat tilisi hinnoittelua, tietyt tilin ominaisuudet (esim. Holvi Business Mastercard) saattavat lopettaa toimintansa.