Voit jättää kommentteja kaikkiin yksittäisiin maksutapahtumiin jolloin tieto leviää paremmin ryhmäsi jäsenten välillä. Jättääksesi uuden kommentin valitse haluamasi maksutapahtuma joko feedin tai ominaisuuskohtaisen valikon kautta ja klikkaa tapahtuman alta kohtaa Kommentit. Kirjoita kommentti, lähetä se ja kommentisi tulee kaikkien tilin jäsenten nähtäväksi.