Upota Holvi-kauppasi muille sivuille käyttäen iframe-työkalua

Iframe on kätevä työkalu jolla saat Holvissa myymäsi tuotteet myös kauppasi ulkopuolelle. Iframe on käytännössä sivulla oleva ikkuna joka näyttää sisältöä toiselta sivulta. Asiakkaasi pääsee ostamaan tuotteen iframe-ikkunassa olevan OSTA napin kautta.

Kuinka otat iframen käyttöön

Tällä hetkellä voit sisällyttää yksittäisiä tuotteita toisille sivuille, mutta et voi upottaa koko kauppaasi yhteen iframe-ikkunaan.

Kopioi kauppasi tuotesivulta iframe-koodi ja liitä se omille verkkosivuillesi. Iframe-koodin saat Holvi-kaupassasi sivun ylälaidassa sijaitsevan painikkeen alta kielivalinnan vasemmalta puolelta. Muista, että iframe-valinta on saatavilla vain tuotekohtaisilla sivuilla.

WordPress tukee vain shortcode-muodossa olevaa iframea joten sinun täytyy ensin ladata tämä WordPress työkalu muuttaaksesi iframe-koodin hyväksyttävään muotoon.