Toimituskulujen lisääminen

Voit luoda Holvissa näppärästi eri suuruiset toimituskulut kotimaan, EU:n ja ulkomaan toimituksille. Toimituskulut lisätään automaattisesti tilauksen yhteyteen.

Toimituskulujen lisääminen ja hallinnointi

Siirry verkkokaupan asetuksiin jossa näet sivun keskivaiheilla vaihtoehdon toimituskulujen lisäämiselle. Jokainen toimituskulu koostuu neljästä eri palasesta

1. Toimitusalue

• Kotimaa
  • EU (HUOM, pitää sisällään myös Islannin, Lichtensteinin ja Norjan)
  • Maailmanlaajuinen

2. Hinta

3. ALV-luokka

4. Tuloluokka

Voit luoda yhden toimituskulun per alue. Oikean suuruinen toimituskulu lisätään kaupan puolella automaattisesti tilauksen yhteyteen kun asiakas on

• lisännyt ostoskoriin toimitettavan tuotteen
  • antanut tilauksen yhteydessä toimitusosoitteen ja maan
    (Huom! mikäli jätät alueen ilman postikulua, asiakkaat eivät voi tilata tuotetta sinne)

Toimituskulujen lisääminen tuotteisiin

Kun olet luonut sopivat toimituskulut voit valita mihin tuotteisiin haluat lisätä ne. Voit tehdä tämän luomalla uuden tuotteen tai muokkaamalla jo luomaasi tuotetta. Molemmissa tapauksissa näet tuotteen kappalemäärän alapuolella vaihtoehdon Tuotteeseen lisätään postikulut tilauksen yhteydessä. Valitse tämä ja ostoskoriin lisätään automaattisesti toimituskulut kun tämä tuote on osana koria. Korissa olevien tuotteiden määrällä ei ole tässä tapauksessa väliä.

Monta tuotetta yhdessä tilauksessa?

Vaikka tilauksessa on useampi tuote ja kaikilla tuotteilla on toimituskulut päällä, niin toimituskulut tulevat loppusummaan vain kerran. Alla esimerkki kuvana, jossa kahta erilaista tuotetta tehden yhteensä kolme kappaletta ja jokaisessa on postikulut päällä. Loppusummassa postikulut ovat vain kerran.

Digitaalisten tuotteiden myynti

Lisätäksesi ladattavan tiedoston tuotteeseen kirjaudu Holviin, siirry Verkkokauppavalikkoon ja sieltä tuotesivulle. Pudota haluttu tiedosto tuotesivun alalaidassa sijaitsevaan Ladattava tiedosto-kohtaan. Tallenna tämän jälkeen muutokset.

Ladattavan tiedoston maksimikoko on 200MB. Tällä hetkellä tuettuja tiedostoja ovat äänitiedostot (MP3, WMA ja OGG), e-kirjat (PDF, EPUB, MOBI) ja kuvatiedostot (JPG, JPEG, TIF, PNG, SVG).

Verkkokaupan puolella ladattava tiedosto näkyy asiakkaalle tuotesivulla tekstinä Sisältää ladattavan tiedoston. Kun tuote ostetaan, asiakas saa Holvin lähettämässä kuitissa sähköpostiinsa latauslinkin joka sisältää kolme latausta. Latauslinkit ovat voimassa kuusi kuukautta ostotapahtuman jälkeen. Kun kolme latausta on täynnä, käytössä olevalla latauslinkillä ei voi enää ladata tuotteita. Asiakkaalle toimitettavan latauslinkin nimi on Holvin puolelle ladatun tiedoston nimi joten muista nimetä se selkeästi ennen kuin toimitat tuotteen Holviin.