Holvi Business MasterCard® -kortin tilaaminen

Kirjaudu Holviin https://holvi.com/login/ ja valitse tili jolle haluat tilata kortin. Avaa sen jälkeen tilillä Payment Cards/Maksukortit -valikko tilin oikealta laidalta.

Huom: tilisi tulee olla Pro-hinnoittelussa, jotta näet maksukortit-valikon ja pääset tilaamaan kortin.

1. Klikkaa avautuvalta sivulta Luo uusi/Create new/Neu
  2. Nimeä kortti ja valitse mahdolliset rajoitukset
    (Kortin nimi tarkoittaa kortin kuvausta)
  3. Valitse kortinhaltija
  4. Valitse toimitusosoite. Huomioithan, että toimitusosoitteen tulee olla vahvistettu osoite. Jos osoite ei ole vahvistettu voit silti käyttää sitä, mutta osoite tulee todistaa ylimääräisellä osoitteen todistavalla asiakirjalla.
  5. Tarkista yhteenvedosta, että kaikki on kohdallaan ja laita tilaus eteenpäin.

Tämän jälkeen se käsitellään ja kortti saapuu perille n. puolentoista viikon (työpäiviä) kuluttua.

Jos sinulla ei ole vielä Holvissa vahvistettua osoitetta: Pyydämme sinua toimittamaan korttitilauksen yhteydessä osoitteen todistavan asiakirjan. Se voi olla kuva tai skannaus enintään 3 kuukautta vanhasta puhelinlaskusta, verokortista tai muusta virallisesta kirjeestä jossa nimesi ja osoitteesi näkyvät.

Tutustu täältä Holvi Business MasterCard -pikaoppaaseen!

Nimitietoina korttiin tulostuu

1. riville kortinhaltijan oma nimi

2. riville Holvi-tilin omistavan yrityksen nimi.

Tilataksesi lisää kortteja

Yllä mainitulla tavalla, voit myös tilata useampia kortteja. Ensimmäisen kortin jälkeen, tilaaminen maksaa 5€ per kortti.

Jokaisella tilillä voi olla kolme (3) korttia henkilöä kohden.

MasterCard is a registered trademark of MasterCard International Incorporated.

Holvi Payment Services Ltd is regulated by the Financial Supervisory Authority of Finland as an Authorised Payment Institution. Holvi is a MasterCard Service Provider (MSP) and the programme manager for the Holvi Business Prepaid MasterCard.The Card is issued by Wirecard Card Solutions Ltd (“WDCS”) pursuant to licence by MasterCard International Inc. WDCS is authorised by the Financial Conduct Authority (UK) to conduct electronic money service activities under the Electronic Money Regulations 2011 (Ref: 900051).

https://about.holvi.com/