Holvi Business Mastercard® - Pikaopas

Sisällysluettelo
Kortin tilaaminen, aktivointi, ja odotettu toimitusaika

1. Kuka voi tilata Holvi-kortin?
2. Näin tilaat ensimmäisen korttisi
3. Näin tilaat lisäkortteja
4. Kortin toimitusaika
5. Kortin aktivoiminen

Kortin käyttö
6. Miten korttia käytetään?
7. Kortin käyttöön ja kortin hallintaan liittyen
8. Maksukuittien tuominen holviin ja ALV
9. Käyttö- ja nostorajat
10. Online- ja offline-maksut
11. Holvi-kortti ja Holvin mobiilisovellus

Hinnat & Maksut
12. Tietoa hinnoista ja maksuista

Turvallisuus
13. Turvallisuusvinkkejä, näin pidät varasi turvassa

1. Kuka voi tilata Holvi-kortin?

Kortin tilaaminen edellyttää seuraavia asioita:

• Tili jolle olet tilaamassa korttia noudattaa Holvin Pro-hinnoittelumallia
  • Tilin edunsaaja on yritys tai rekisteröity yhdistys
  • Sinun käyttäjätunnuksella on vähintään Ylläpitäjän käyttöoikeudet tilille
  • Olet suorittanut henkilökohtaisen ja tilin edunsaajan varmentamisen

2. Näin tilaat ensimmäisen korttisi

1. Valitse Maksukortit navigointivalikosta
  2. Valitse Aloita, tai Luo uusi jos tilillä jo on kortti.
  3. Valitse nimi kortille. Huomioi, että tämä on ainoastaan sisäinen nimi joka helpoittaa kortin tunnistamista käyttöliittymässä.

Nimi ei tulostu kortille, vaan kortin etupuolelle tulostuu kortinhaltijan nimi, ja tämän alle tilin omistavan yrityksen/yhdistyksen nimi kohokuvioidun kirjaimin.

Huomioi, että kortille tulostuu yrityksen/yhdistyksen nimen ensimmäiset 20 merkkiä.

4. Määritä mahdolliset rajoitukset ja valitse seuraava
  5. Valitse kortinhaltija ja seuraava
  6. Valitse kortin toimitusosoite. Holvi toimittaa kortit aina sinun kotiosoitteeseen, mikäli et näe kotiosoitettasi niin lisää se kohdasta "Lisää uusi osoite"
  7. Varmista että tilauksen tiedot ovat oikeat
  8. Mikäli sinun osoitetta ei vielä ole varmennettu, niin varmita että olet toimittanut osoitteen todistavan asiakirjan
  9. Hyväksy kortin käyttöehdot
  10. Valitse Vahvista ja tilaa

*Jos Holvi ei vielä ole varmentanut sinun kotiosoitetta niin pyydämme sinulta osoitteen todistavaa asiakirjaa. Osoitteen todistava asiakirja on sinun nimellä ja sinun kotiosoitteeseen toimitettu virallinen asiakirja, esimerkiksi lasku. Huomioithan myös, että asiakirjan tulee olla alle kolme kuukautta vanha.

Kortin tilaamisen jälkeen käsittelemme tilauksesi ja kortti saapuu sinulle 10 arkipäivän sisällä.

3. Näin tilaat lisäkortteja

Lisäkorttien tilaaminen tapahtuu yllä olevan kuvauksen mukaan. Holvi veloittaa lisäkortin tilaamisesta 5€ palvelumaksun.

Holvi-tilille on mahdollista tilata enintään kolme (3) korttia per henkilö per yritys/yhdistys.

Jos et näe mahdollisuutta lisäkorttien tilaamiselle niin saattaa olla että jo olemassa olevan kortin asetuksissa. Voit varmistaa asian seuraavalla tavalla:

1. Valitse maksukortit navigointivalikosta
2. Valitse nuoli vasemmalle, joka löytyy verkkosovelluksen avautuvasta näkymästä.
3. Nyt ruudullasi pitäisi näkyä nappi "Luo uusi", jonka kautta pääset tilaamaan uuden kortin

4.Kortin toimitusaika

Kortin tilaamisen jälkeen tilauksesi käsitellään, jonka jälkeen Holvi Business Mastercard -kortti saapuu sinulle 10 arkipäivän sisällä.

5. Kortin aktivoiminen

Kortin aktivoiminen sujuu helposti alla olevilla askeilla:

• Kirjaudu Holvi-käyttäjätunnuksellasi sivulle https://holvi.com/card/activate
    • Syötä kortin tiedot aktivoidaksesi kortin, saat PIN-koodin samalla
    • Muista allekirjoittaa kortti

6. Miten korttia käytetään?

Holvi Business Mastercard kortti on aktivoimisen jälkeen yhteydessä tiettyyn Holvi-tiliin, kortti käyttää siis tilillä olevia varoja. Varmista siis, että tilillä on varoja kortin käyttämistä varten.

Kortilla tehdyt ostot näkyvät tilin Feedissä sekä Maksukortit- painikkeen takaa. Voit muokata ja uudelleenluokitella tapahtumaa valitsemalla sen Feedistä tai maksukortit osiosta.

Voit hallinnoida kortin asetuksia Maksukortit- painikkeen takaa. Asetuksista voit:

1. Tarkistaa kortin tiedot
  2. Määrittää rajoituksia esimerkiksi maantieteellisiä käyttörajoituksia, ja rajoituksia käteisnostoille
  3. Väliaikaisesti estää kortin käytön
  4. Tarkistaa kortin PIN-koodin (PIN-koodi näkyy 30 sekuntia)
  5. Palauttaa kortin PIN-koodin, jos koodi on lukittu
  6. Tarkistaa kortinhaltijan tiedot
  7. Tarkistaa kortin käyttörajoitukset

7. Kortin käyttöön ja kortin hallintaan liittyen

Holvi Business Mastercard kortin käyttökieli on englanti, minkä tulet huomaamaan kun käytät korttia kaupassa tai automaatilla.

Jos koet maksamiseen liittyviä ongelmia, niin odota hetki ennen kuin yrität uudestaan. Joskus epäonnistuneet korttimaksut saattavat näkyä tilin puolella varattuina, tällaiset varaukset purkaantuvat automaattisesti 10 päivän sisällä.

Olethan yhteydessä meihin Holvi Business Mastercard kortin käyttöön liittyvien kysymysten kanssa. Holvin asiakastuki auttaa mielellään: https://support.holvi.com/hc/en-gb/requests/new.

8. Kuittien ja ALV:n lisääminen korttimaksuihin

Kuittien liittäminen sujuu kaikkein helpoiten Holvin mobiilisovelluksen avulla. Voit kuitenkin myös lisätä kuitit ja ALV:t Holvin verkkosovelluksen kautta:

• Valitse Maksukortit navigointivalikosta > Valitse Tilitapahtumat välilehti > Valitse Lisää kuitti, tai Liitteet välilehti >  Lisää liite

9. Käyttö- ja nostorajat*

Käyttörajat (kortinlukijoille ja verkkomaksuille) Käteisnostot
Pienin sallittu suoritus - 10€
Suurin sallittu suoritus 6,000€ 2,000€
Viimeisen 24 tunnin käyttöraja 6,000€ 2,000€
Viimeisen 30 päivän käyttöraja 40,000€ 10,000€
Viimeisen 365 päivän käyttöraja 300,000€ 75,000€
Viimeisen 24 tunnin käyttökertojen raja 20 10
Viimeisen 30 päivän käyttökertojen raja 100 25
Viimeisen 365 päivän käyttökertojen raja 1000 125

*Huomioi, että rajat eivät perustu kalenterikuukausiin. Jokaisella rajalla on oma liukuva ikkuna, joka lasketaan taaksepäin tästä hetkestä.

Esimerkiksi:

• 2000€ verkkomaksu, 15.01.2017
  • Viimeisen 30 päivän käyttörajan mukaan määrä 2000€ vapautuu taas 15.02.2017.

Lähimaksun enimmäismäärät

Holvi Business Mastercard -kortti sisältää lähimaksuominaisuuden. Lähimaksuominaisuudelle on turvallisuussyistä asetettu enimmäismäärä.

Enimmäismäärä on alue- ja maakohtainen. Katso muutama esimerkki alta, ja tarkemman listan löydät täältä: https://en.wikipedia.org/wiki/Contactless_payment#Limit.

• EU-alue 25,00€
  • Suomi 25,00€
  • Iso-Britannia 30,00£
  • Ranska: 20,00€
  • Tanska: 200,00 DKK
  • Yhdysvallat: 25,00$

10. Online- ja offline-maksut

Online-maksut

Voit maksaa Holvi Business Mastercard -kortilla verkossa, kunhan olet sallinut verkkomaksut kortin asetuksista.

Holvi Business MasterCard ei tällä hetkellä tue 3D Secure -menetelmää (MasterCard Secure Code). Tästä johtuen joissain tapauksissa, kuten lentolippuja ostettaessa, tulee valita erikseen, että ostotapahtumaa ei vahvisteta 3DS-menetelmällä.

Kun kortinlukija ei ole yhteydessä verkkoon

Toisinaan kortinlukija ei ole yhteydessä verkkoon (esim. taksit, junat, lentokoneet). Holvi Business Mastercard -kortti vaatii verkkoyhteyden maksua varten, joten ostokset offline-tilassa eivät onnistu.

11. Holvi-kortti ja Holvin mobiilisovellus

Suosittelemme, että käytät Holvi Business Mastercard -korttia yhdessä Holvin mobiilisovelluksen kanssa. Saat puhelimeesi ilmoitukset uusista maksuista ja sovelluksen kautta lisäät helposti myös kuitin sähköisesti talteen heti oston jälkeen!

Täältä lataat Holvi mobiilisovelluksen:

12. Tietoa hinnoista ja maksuista
Ensimmäinen Holvin maksukortti on ilmainen ja sen jälkeen tilaaminen maksaa 5€ per kortti. Jokaisella yrityksellä voi olla kolme korttia henkilöä kohden. Holvin maksukortti on osa Pro-tilin hinnoittelua ja lisätietoa palvelumaksuista löydät täältä.

13. Turvallisuusvinkkejä, näin pidät varasi turvassa
Lisätietoja kortin turvallisesta käytöstä löydät täältä.

MasterCard is a registered trademark of MasterCard International Incorporated.

Holvi Payment Services Ltd is regulated by the Financial Supervisory Authority of Finland as an Authorised Payment Institution. Holvi is a MasterCard Service Provider (MSP) and the programme manager for the Holvi Business Prepaid MasterCard. The Card is issued by Wirecard Card Solutions Ltd (“WDCS”) pursuant to licence by MasterCard International Inc. WDCS is authorised by the Financial Conduct Authority (UK) to conduct electronic money service activities under the Electronic Money Regulations 2011 (Ref: 900051).