Miten hinnoittelu toimii?

Viimeksi päivitetty

1. Miten vaihdan hinnoittelua ja koska muutos tapahtuu?

Voit muuttaa tilisi hinnoittelua Holvin profiilissasi tilisi asetuksien kautta. Muutos hinnoittelujen välillä tapahtuu välittömästi. Holvi veloittaa kustakin valitusta hinnoittelumallista käyttöpäivien mukaan siltä ajalta, jolloin kutakin hinnoittelumallia on käytetty.

Jos saat virheilmoituksen, jonka mukaan jokin tietty ominaisuus ei kuulu valitsemaasi hinnoitteluun, voit ottaa tämän liäsosan käyttöön lisäpalveluna.

Esim.“Hinnoittelumalli ilman laskutusta”-virheilmoitus viittaa siihen, ettei laskujen lähettäminen ei sisälly nykyiseen suunnitelmaasi. Jos siirryt toisesta hinnoittelumallista Builder-tilille, laskutustyökalu rajoittuu Lähetä-painikkeeseen (eli et voi llähettää uusia laskuja), mutta voit silti tehdä maksun yhdistämisen laskuun, hyvityksen jne.

Kun vaihdat Starter-hinnoittelumalliin, voit jatkaa Holvi Business Mastercard-korttisi käyttöä hintaan 3€ /kk.

Voit aktivoida haluamasi lisäpalvelun käyttöliittymästä ja hyväksymällä sopimusehdot.

2. Kuka voi muuttaa tilin hinnoittelun?

Vain tilin pääkäyttäjä voi muuttaa hinnoittelua. Ylläpitäjät / assistentit saavat seuraavan virhesanoman, joka kertoo rajoituksesta muuttaa hinnoittelua.

Jos klikkaat “Pyydä suunnitelman muutosta”, sähköpostiohjelma avautuu esiasetetulla sähköpostilla.

3. Voiko myös ylläpitäjä / assistentti muuttaa hinnoittelumallia?

Vain tilin luonut henkilö voi muuttaa hinnoittelua. Ylläpitäjät / assistentit saavat seuraavan virhesanoman, joka kertoo rajoituksesta muuttaa hinnoittelua.

Jos klikkaat “Pyydä suunnitelman muutosta”, sähköpostiohjelma avautuu esiasetetulla sähköpostilla.

4. Mistä löydän hinnoittelutiedot?

Lisätietoja ja maksuehtomme löydät täältä. Hinnoittelumme löydät täältä

5. Onko minun mahdollista pitää nykyinen Pro- tai Basic-tilini?

Toistaiseksi nykyiset asiakkaamme saavat pitää nykyisen hinnoittelunsa. Tällä hetkellä emme suunnittele jo rekisteröityneiden Holvi-asiakkaiden hinnoittelun muuttamista.

Jos olet vaihtanut hinnoittelusi uuteen hinnoittelumalliimme, et valitettavasti voi enää palata takaisin Pro-/Basic-/e-kansalaisuustilin käyttöön.

Uudessa hinnoittelussamme veloitus tapahtuu yrityskohtaisesti. Jos sinulla on jo käytössä Pro-hinnoittelu ja haluat avata uuden tilin samalle yritykselle, sinun tulee ensiksi vaihtaa hinnoittelu malliin "Complete", minkä jälkeen voit avata uuden tilin samalle yritykselle.Kaikki sinulla jo olevat kortit pysyvät käytössäsi, vaikka vaihtaisit uuteen hinnoitteluun (esim Prio-hinnoittelusta Buyilder-hinnoitteluun).

Uudessa hinnoittelussa korttien palvelumaksu on 3 € / kk. Lopullisen palvelumaksun summan näet aina kuun alussa saamassasi laskussa & palvelumaksuerittelyssä.

6. Holvin Fair Use Policy

Holvin Fair Use Policy rajoittaa tiettyjen tuotteiden ja palvelujen käyttämisen tiettyyn kuukausittaiseen määrään. Tekemämme valinnat rajoituksiin perustuvat käyttäjiltämme saamaan palautteeseen. Täältä löydät lisätietoa palvelumaksuista, joita rajojen ylittäminen voi aiheuttaa.

7. Hinnoittelun tarkistaminen ja muuttaminen

Jokaisella tilillä on oma hinnoittelunsa, joka veloitetaan yrityskohtaisesti. Maksat siis yrityksellesi valitsemasta hinnoittelusta vain kerran. Voit vaihtaa hinnoittelua tilisi asetuksista > tilin hinnoittelu.

Voit vaihtaa tilisi hinnoittelua milloin tahansa. Muutos astuu voimaan välittömästi.

8. Toiminnallisuuksien lisääminen

Jos käytät esim. Builder -hinnoittelua ja haluat hyödyntää hinnoitteluun kuulumattomia lisätyökaluja, voit aktivoida ne käyttöösi hinnoittelumme mukaisesti. Jos haluat ottaa käyttöön  toiminnallisuuden, joka ei kuulu hinnoittelumalliisi, voit tehdä sen seuraavasti > valitse tili kotivalikosta > valitse tilin asetukset vasemmasta sivupalkista > valitse Hinnoittelumalli > avautuvasta ikkunasta löydät lisätyökalut (mm. verkkokauppa ja laskutus) > aktivoi halumasi toiminnallisuus.

Saat toiminnon poistettua hinnoittelutiedoistasi deaktivoimalla sen samasta paikasta.