Holvin mobiilisovellus

Viimeksi päivitetty

Holvin sovellus on saatavilla App Storesta (iOS) sekä Google Play Storesta (Android) yli 30:ssa maassa –mm. Suomessa, Saksassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Itävallassa.

Sovelluksella voit kätevästi hallita yrityksesi talousasioita vaikka reissun päällä - apissa voit tehdä tilisiirtoja ja maksuja, liittää kuitit maksutapahtumiisi, laskuttaa, hallita Holvi Business Mastercardiasi, sekä muokata omia asetuksiasi tarvitessasi.

Holvi-mobiilisovelluksen kieli on aina sama kuin puhelimesi kieli.

Löydät lisätietoa Holvin mobiilisovelluksesta täältä.