Vahva sähköinen tunnistautuminen – usein kysytyt kysymykset

Viimeksi päivitetty

Millaisia muutoksia vahva sähköinen tunnistautuminen tuo minulle?

Tulet vastaanottamaan sms-viestin yhdistäessäsi Holvin sovellusta Holvi-profiiliisi. Pidäthän puhelinnumerosi ajan tasalla Holvi-profiilissasi!

Vahvan sähköisen tunnistautumisen myötä, sinun tulee käytännössä seurata näitä vaiheita Holvissa:

1.  Kirjaudu Holviin syöttäen käyttäjätunnuksesi ja salasanasi (jos et muista salasanaasi, voit uudelleen asettaa sen täältä https://app.holvi.com/register/reset/)
  2.  Asenna Holvin mobiilisovellus (mikäli et ole jo asentanut)
  3. Yhdistä Holvi-profiilisi ja mobiilisovellus  sovelluksessa saamiesi ohjeiden avulla ja viimeistele laitteesi varmennus saamallasi SMS-varmennuskoodilla
  4. Valmista!

Holvin mobiilisovellus on nyt valmis käytettäväksi kirjautumiseen ja maksujen varmentamiseksi! Seuraavan kerran, kun kirjaudut tilillesi tai teet maksuja, Holvi ohjaa sinut tunnistautumaan mobiiliovelluksen kautta.

Minulla on jo käytössä Holvin mobiilisovellus – mitä minun tulee tehdä?

Jos olet jo ladannut Holvin mobiilisovelluksen, suosittelemme päivittämään Holvin sovelluksen uusimpaan sovellusversioon, jotta voit hyödyntää sovellusta mahdollisimman laajasti. Tämän jälkeen sinun tarvitsee ainoastaan seurata Holvin näkymässä ja Holvin sovelluksessa saamiasi ohjeita kirjautuessasi Holviin tai tehdessäsi tililtäsi maksuja.

En ole vielä asentanut Holvin mobiilisovellusta – mitä minun tulee tehdä?

Voit asentaa Holvin mobiilisovelluksen ilmaiseksi sekä Android, että iOS-puhelimeesi.

Jos et ole vielä asentanut Holvin mobiilisovellusta puhelimeesi, sinun tulee asentaessasi sovellusta varmentaa laite saamallasi tekstiviestikoodilla. Tämän jälkeen sinun tulee ainoastaan seurata ohjeita Holvin näkymässä ja sovelluksessa, kun kirjaudut tilillesi ja teet sieltä maksuja. Kun olet yhdistänyt laitteesi Holviin, sovellus pyytää sinua lisäämään laitteestasi riippuen kasvojentunnistus- , tai sormenjälkitunnistautumisominaisuuden sovellukseen. Mikäli haluat myöhemmin käyttää vain PIN-koodiasi, voit deaktivoida tunnistautumisominaisuuden asetukset-näkymän kautta.

Jos asennat Holvin mobiilisovelluksen ensimmäistä kertaa ja luot samalla henkilökohtaista Holvi-profiiliasi, sovellus pyytää sinua aina tekemään henkilökohtaisen varmennuksen. Lisääthän myös yrityksesi tiedot ja lataa yrityksen varmennusasiakirjat pyydettäessä.

Puhelimeeni ei voi ladata Holvin mobiilisovellusta

Holvin mobiilisovellus on saatavilla IOS -& Android-mobiililaitteisiin, ja tämä on ensisijaisesti tarjoamamme vaihtoehto vahvaan sähköiseen tunnistautumiseen. Mikäli et voi ladata sovellusta puhelimeesi, voit hyödyntää jotain muuta kaksivaiheiseen tunnistautumiseen tarkoitettua sovellusta, esim. Google Authenticator.

1) Kirjaudu Holviin normaalisti käyttäjätunnuksillasi.
2) Sinua pyydetään valitsemaan tunnistautumisk
einosi. Valitsemalla vaihtoehdon "En voi ladata Holvi-sovellusta", siirryt seuraavalle sivulle.
3) Sivulla näkyy ohjeet Google Authenticator -sovelluksen liittämisestä Holvi-tiliisi. Teet tämän skannaamalla QR-koodin tai lisäämällä sovelluksen antaman kertakäyttöisen koodin Holviin.
4) Tunnistussovellus on nyt valmis käytettäväksi ja maksujen varmentamiseksi.

Mihin vahvaa sähköistä tunnistautumista tarvitaan?

Luethan lisää täältä!

En pääse kirjautumaan tililleni / maksamaan tililtäni, eikä mikään ylläolevista tiedoista auttanut

Pyydäthän apua tätä kautta