Lähetä pyyntö

Haluatko jutella? Chat-tuki Holvin asiakkaille

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä chatin avulla. Löydät chatin sivun oikeasta alakulmasta, kun olet kirjautuneena Holvi-tilillesi. Klikkaa vain chat-painiketta. Aluksi vastassasi on avulias chatbottimme Solvi, joka auttaa sinua kellon ympäri.

Asiakastukemme vastaa kysymyksiisi arkisin klo 10:00 – 16:00.

Kuvaile pyyntösi lyhyesti. Älä sisällytä arkaluontoista tietoa kuten tilinumeroasi, henkilötunnustasi, passin numeroa tai kortin koko numeroa.

Lisää tiedosto tai vedä tiedostot tänne