Kontaktit

Tästä osiosta löydät kaiken verkkokaupan, laskutuksen ja uloslähtevien maksujen kontakteihin liittyvän tiedon.

Table of Contents
1. Uuden kontaktin lisääminen
2.
Mikä on verkkolaskutus osoite?
3. Kontaktien käyttö
4.
Kontaktin poistaminen

1. Uuden kontaktin lisääminen
Luodaksesi uuden kontaktin Holvi-tilillesi, kirjaudu ensimmäiseksi sisään, valitse sitten oikea tili ja klikkaa lopuksi Kontaktit.

Voit luoda uuden kontaktin klikkaamalla Lisää kontakti. Nimen, yrityksen nimen ja kuvan lisäksi voit myös lisätä seuraavat tiedot:

• Sähköpostiosoite
  • Osoite
  • Kontaktin IBAN-tilinumero
  • Puhelinnumero
  • Verkkolaskutusosoite
  • ALV-numero

Kun olet syöttänyt kaikki tiedot, klikkaa Tallenna.

2. Mikä on verkkolaskutus osoite?
Jos haluat lähettää verkkolaskuja voit lisätä vastaanottajan verkkolaskutusosoitteen. Sähköinen laskutus on yksinkertaistettu laskujen lähetystapa ja laskujen vastaanottajan on hyväksyttävä sähköinen lasku tämän menetelmän käyttämiseksi.

3. Kontaktien käyttö
Kun sinulla on yksi tai useampia kontakteja, sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

Lähettää: Mahdollistaa maksujen ja laskujen lähettämisen vastaanottajalle
Muokkaa tietoja: Voit päivittää yhteystiedon milloin tahansa
Lisävalinnat: Kontaktin poistaminen
Etsi: Kun klikkaat Kontaktit, voit etsiä tiettyä kontaktia sähköpostin tai nimen mukaan

4. Kontaktin poistaminen
Valitse kontakti jonka haluat poistaa ja klikkaa Lisävalinnat ja Poista.