FAQs - Laskun Lähetys

Viimeksi päivitetty

1. Voiko Holvissa lähettää verkkolaskuja?

Kyllä. Voit lukea lisää verkkolaskutuksesta täältä!

2. Kuinka lisään itseni laskuun CC:ksi?

Lähettääksesi laskun itsellesi, klikkaa "Muokkaa" jo lähetetyssä laskussa ja lisää sähköpostiosoitteesi vastaanottaja-kenttään. CC:n lisäämiseen laskuun ei ole suoranaista toimintoa mutta voit lähettää laskun moneen kertaan eri osoitteisiin.

3. Mistä osoitteesta lasku lähetetään?

Lasku lähetetään osoitteesta invoices@holvi.com.

4. Miltä sähköpostilaskut näyttävät?

Laskun tärkeimmät tiedot löytyvät sähköpostin viestikentästä ja itse lasku on liitettynä viestiin PDF-muodossa. Kun menet laskuun ja klikkaat Esikatselu näet miltä lasku näyttää.