Holvin Mobiilisovellus

Viimeksi päivitetty

1. Johdanto

Marraskuussa 2017 Holvi julkaisi päivityksen Holvin mobiilisovellukseen Android ja iOS -laitteille, päivitys päivittää ennen kaikkea sovelluksen käytettävyyttä.

Holvin käyttämän suunnittelufilosofian mukaan palvelun eri taloudenhallintatyökalut tulee suunnitella käyttöliittymän luomia mahdollisuuksia mukaillen. Siksi päivitys on myös selvä askel tähän suuntaan, ja tuo mukanaan pienempiä uudistuksia eri taloudenhallintatyökaluihin.

Uusi sovellus ei lähtökohtaisesti sisällä kaikkia verkkokäyttöliittymän toimintoja. Mikäli hakemasi työkalu ei ole vielä käytettävissä uudessa mobiilisovelluksessa, tai haluat vain käyttää tuttua käyttöliittymää, kirjaudu sisään Holviin mobiililaitteesi selaimella. Holvi toimii parhaiten Apple Safarin, Google Chromen ja Mozilla Firefoxin päivitetyillä versioilla. Tässä tapauksessa Holvin kirjautumissivu (https://holvi.com/login) kannattaa varmasti tallentaa selaimen kirjainmerkkeihin.

2. Mistä lataat sovelluksen
Holvin sovellus on saatavilla App Storesta (iOS) sekä Google Play Storesta (Android) Suomessa, Saksassa ja Itävallassa. Valitettavasti sovellus ei vielä ole saatavilla maailmanlaajuisesti, mutta pyrimme tuomaan sovelluksen kaikille Holvin asiakkaille!

3. Käytettävissä olevat toiminnallisuudet
Holvin sovelluksen nykyinen versio sisältää alla olevat taloudenhallintatyökalut, sekä päivitetyn prosessin tilin avaamista varten.

• Maksut
  • Laskutus
  • Holvi Business Mastercard kortinhallinta
  • Henkilökohtaisten asetusten hallinta

4. Maksut
Maksut -työkalu on uudelleensuunniteltu mobiililaitteille, ja löytyy nyt kahdesta eri näkymästä. Pystyt tekemään maksun suoraan tililista -näkymästä tai itse tilin sisältä. Lähtevä maksu koostuu neljästä vaiheesta:

• Valitse maksun summa.

• Valitse maksun vastaanottaja käytettävissä olevista yhteystiedoista tai hakemalla vastaanottajan nimi. Jos yhteystietoa ei löydy, voit helposti luoda uuden. Jos kontaktissa näkyy väärä tilinumero, klikkaa kolmea palloa näytön oikeasta reunasta.

• Muokkaa maksun tietoja tarvittaessa, lisää liite sekä viitenumero tai viesti.

• Tilaa ja syötä vahvistuskoodi.

5. Laskutus

Voit nyt lisätä tuotteiden ja palveluiden määriä laskuriveille.

Laskutus toimii seuraavasti:

• Lisää tai valitse laskun vastaanottaja.

• Lisää laskun vastaanottajan tiedot ja verkkolaskuosoite jos haluat lähettää verkkolaskun.

• Lisää laskurivien tiedot.

• Tarkista laskun tiedot ja lähetä lasku.

Jos sinun täytyy kohdistaa maksu laskuun tai jos haluat hyvittää osan laskusta, voit tehdä tarvittavat toiminnot valitsemalla avoimen laskun.

6. Holvi Business Mastercard kortinhallinta

Kortinhallinta löytyy nyt mobiilisovelluksen oikeasta yläkulmasta. Pyyhkäisemällä ruutua voi vaihtaa korttia.

Uutena ominaisuutena voit vaihtaa korttisi PIN-koodia klikkaamalla “Vaihda/Näytä PIN-koodi.”

Jos haluat tilata uuden kortin, valitse + oikeassa yläkulmassa ja valitse kortinhaltija avautuvassa ikkunassa.

7. Henkilökohtaisten asetusten hallinta

Profiilin asetukset löytyvät tililista -näkymän oikeasta yläkulmasta klikkaamalla hammasratas -ikonia.

Osa asetuksista löytyy tällä hetkellä edelleen vain verkkokäyttöliittymästä. Älä siis ylläty jos sovellus ohjaa sinut Holvin verkkokäyttöliittymään!

8. Rekisteröinti

Rekisteröinti uudessa sovelluksessa toimii lähes samalla tavalla kuin ennenkin. Uusille Saksan ja Itävallan asiakkaille tarjoamme henkilöllisyyden varmennuksen suoraan sovelluksessa.

9. Uusi maksut -näkymä

Holvin sovellus korostaa uutta maksut -näkymää poistamalla erillisen navigointi -valikon.

Pääset maksun tietoihin samaan tapaan kuin ennenkin, valitsemalla maksun maksut -listasta. Avaamalla maksun voit helposti uudelleenluokitella maksun ja jakaa maksun osiin. Tämä on täysin uusi ominaisuus!

Jos haluat lisätä liitteen maksulle, valitse klemmari maksut -näkymän oikeasta laidasta. Vaihtoehtoisesti voit myös hallita liitteitä avaamalla maksun tiedot.

Huomiothan, että koska Kirjanpito -ominaisuus ei vielä ole osana uutta mobiilisovellusta, kirjanpidon luokkia hallitaan Holvin verkkokäyttöliittymän puolella.

10. Palaute

Otamme mielellämme vastaan palautetta uudesta mobiilisovelluksesta. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä!