Holvin Mobiilisovellus

Viimeksi päivitetty

1.Mistä lataan sovelluksen?

Holvin sovellus on saatavilla App Storesta (iOS) sekä Google Play Storesta (Android) yli 30:ssa maassa –mm. Suomessa, Saksassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Itävallassa.

Sovelluksella voit kätevästi hallita yrityksesi talousasioita vaikka reissun päällä - apissa voit tehdä tilisiirtoja ja maksuja, liittää kuitit maksutapahtumiisi, laskuttaa, hallita Holvi Business Mastercardiasi, sekä muokata omia asetuksiasi tarvitessasi.

Holvi-mobiilisovelluksen kieli on aina sama kuin puhelimesi kieli.

2. Maksut

Maksut -työkalu löytyy kahdesta eri näkymästä. Pystyt tekemään maksun suoraan tililista -näkymästä tai itse tilin sisältä. Lähtevä maksu koostuu neljästä vaiheesta:

• Valitse maksun summa.
  • Valitse maksun vastaanottaja käytettävissä olevista yhteystiedoista tai hakemalla vastaanottajan nimi. Jos yhteystietoa ei löydy, voit helposti luoda uuden. Jos kontaktissa näkyy väärä tilinumero, klikkaa kolmea palloa näytön oikeasta reunasta.
  • Muokkaa maksun tietoja tarvittaessa, lisää liite sekä viitenumero tai viesti.
  • Tilaa ja syötä vahvistuskoodi.

Pääset maksun tietoihin samaan tapaan kuin ennenkin, valitsemalla maksun maksut -listasta. Avaamalla maksun voit helposti uudelleenluokitella maksun ja jakaa maksun osiin omiin kategorioihinsa.

Jos haluat lisätä liitteen maksulle, valitse klemmari maksut -näkymän oikeasta laidasta. Vaihtoehtoisesti voit myös hallita liitteitä avaamalla maksun tiedot.

Huomiothan, että koska Kirjanpito -ominaisuus ei vielä ole osana uutta mobiilisovellusta, kirjanpidon luokkia hallitaan Holvin verkkokäyttöliittymän puolella.

3. Laskutus

Laskuttaminen Holvi-apilla on helppoa!

Toimithan seuraavasti:

• Lisää tai valitse laskun vastaanottaja.
  • Lisää laskun vastaanottajan tiedot ja verkkolaskuosoite jos haluat lähettää verkkolaskun.
  • Lisää laskurivien tiedot.
  • Tarkista laskun tiedot ja lähetä lasku.

Jos sinun täytyy kohdistaa maksu laskuun tai jos haluat hyvittää osan laskusta, voit tehdä tarvittavat toiminnot valitsemalla avoimen laskun.

4. Kortin hallinta

PIN-koodin muuttaminen

Kortinhallinta löytyy mobiilisovelluksen oikeasta yläkulmasta. Pyyhkäisemällä ruutua voi vaihtaa korttia.

Voit vaihtaa/tarkistaa korttisi PIN-koodin valitsenalla > Profiili > valitse kortti > vaihda PIN tai

valitsemalla tilisi, johon kortti on liitetty > klikkaa kolmea pistettä yläkulmassa > vaihda PIN.

Jos haluat tarkistaa PIN-koodin, valitse tämä vaihtoehto ja saat  puhelimeesi viestin, joka sisältää varmennusviestin. Kun lisäät viestissä olevan kirjainyhdistelmän avautuneeseen tekstikenttään, PIN-koodisi tulee näkyviin.

Tarkista korttisi käyttö- ja nostorajat

Voit seurata korttisi turva- ja nostorajoja Holvin mobiilisovelluksessa.

Valitsemalla Profiilisi (hahmoikoni), pääset tarkistamaan nostorajat sekä päivttämään korttisi asetuksia.

5. Henkilökohtaisten asetusten hallinta

Profiilin asetukset löytyvät klikkaamalla hammasratas -ikonia.