Holvin Mobiilisovellus

Viimeksi päivitetty

1.Mistä lataan sovelluksen?

Holvin sovellus on saatavilla App Storesta (iOS) sekä Google Play Storesta (Android) Suomessa, Saksassa ja Itävallassa.

Sovelluksella voit kätevästi hallita yrityksesi talouasioita vaikka reissun päällä - apissa voit tehdä tilisiirtoja ja maksuja, liittää kuitit maksutapahtumiisi, laskuttaa, hallita Holvi Business Mastercardiasi, sekä muokata omia asetuksiasi tarvitessasi.

2. Maksut

Maksut -työkalu löytyy kahdesta eri näkymästä. Pystyt tekemään maksun suoraan tililista -näkymästä tai itse tilin sisältä. Lähtevä maksu koostuu neljästä vaiheesta:

• Valitse maksun summa.
  • Valitse maksun vastaanottaja käytettävissä olevista yhteystiedoista tai hakemalla vastaanottajan nimi. Jos yhteystietoa ei löydy, voit helposti luoda uuden. Jos kontaktissa näkyy väärä tilinumero, klikkaa kolmea palloa näytön oikeasta reunasta.
  • Muokkaa maksun tietoja tarvittaessa, lisää liite sekä viitenumero tai viesti.
  • Tilaa ja syötä vahvistuskoodi.

Pääset maksun tietoihin samaan tapaan kuin ennenkin, valitsemalla maksun maksut -listasta. Avaamalla maksun voit helposti uudelleenluokitella maksun ja jakaa maksun osiin omiin kategorioihinsa.

Jos haluat lisätä liitteen maksulle, valitse klemmari maksut -näkymän oikeasta laidasta. Vaihtoehtoisesti voit myös hallita liitteitä avaamalla maksun tiedot.

Huomiothan, että koska Kirjanpito -ominaisuus ei vielä ole osana uutta mobiilisovellusta, kirjanpidon luokkia hallitaan Holvin verkkokäyttöliittymän puolella.

3. Laskutus

Laskuttaminen Holvi-apilla on helppoa!

Toimithan seuraavasti:

• Lisää tai valitse laskun vastaanottaja.
  • Lisää laskun vastaanottajan tiedot ja verkkolaskuosoite jos haluat lähettää verkkolaskun.
  • Lisää laskurivien tiedot.
  • Tarkista laskun tiedot ja lähetä lasku.

Jos sinun täytyy kohdistaa maksu laskuun tai jos haluat hyvittää osan laskusta, voit tehdä tarvittavat toiminnot valitsemalla avoimen laskun.

4. Holvi Business Mastercard kortinhallinta

Kortinhallinta löytyy mobiilisovelluksen oikeasta yläkulmasta. Pyyhkäisemällä ruutua voi vaihtaa korttia.

Voit vaihtaa/tarkistaa korttisi PIN-koodin klikkaamalla “Vaihda/Näytä PIN-koodi.” Jos haluat tarkistaa PIN-koodin, valitse tämä vaihtoehto ja saat  puhelimeesi viestin, joka sisältää varmennusviestin. Kun lisäät viestissä olevan kirjainyhdistelmän avautuneeseen tekstikenttään, PIN-koodisi tulee näkyviin.

Jos haluat tilata uuden kortin, valitse + oikeassa yläkulmassa ja valitse kortinhaltija avautuvassa ikkunassa.

5. Henkilökohtaisten asetusten hallinta

Profiilin asetukset löytyvät klikkaamalla hammasratas -ikonia.