Holvin Mobiilisovellus

Viimeksi päivitetty

1.Mistä lataan sovelluksen?

Holvin sovellus on saatavilla App Storesta (iOS) sekä Google Play Storesta (Android) yli 30:ssa maassa – mm. Suomessa, Saksassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Itävallassa.

Android

iOS

Sovelluksella voit kätevästi hallita yrityksesi talousasioita vaikka reissun päällä - sovelluksessa voit tehdä tilisiirtoja ja maksuja, liittää kuitit maksutapahtumiisi, laskuttaa, hallita Holvi Business Mastercardiasi, sekä muokata omia asetuksiasi tarvitessasi.

Huomaathan, että toisen maksupalveludirektiivin myötä (PSD2), tulet pian tarvitsemaan Holvin mobiilsovellusta myös vahvan sähköisen tunnistautumisen toteuttamiseen Holvissa.Toisin sanoen, Holvin mobiilisovellus tulee toimimaan turvallisuutta lisäävänä tekijänä, jolla vahvistat, että juuri sinä olet kirjautumassa tai tekemässä maksuja tililtäsi.

Holvi-mobiilisovelluksen kieli on aina sama kuin puhelimesi kieli.

2. Maksutapahtumat

Maksujen suorittamiseen pääset kahdesta eri näkymästä. Pystyt tekemään maksun suoraan tililista -näkymästä tai itse tilin sisältä. Lähtevä maksu koostuu neljästä vaiheesta:

• Valitse maksun summa.
  • Valitse maksun vastaanottaja käytettävissä olevista kontaktesita tai hakemalla vastaanottajan nimi. Jos kontaktia ei löydy, voit helposti luoda uuden. Jos kontaktissa näkyy väärä tilinumero, klikkaa kolmea pistettä näytön oikeasta reunasta.
  • Muokkaa maksun tietoja tarvittaessa, lisää liite sekä viitenumero tai viesti.
  • 14.09.2019 alkaen tulet tarvitsemaan Holvi-salasanaasi varmistaessasi maksuja tililtäsi. Jos et muista salasanaasi, voit resetoida sen täältä

Tilaa ja syötä vahvistuskoodi.

Pääset maksun tietoihin samaan tapaan kuin ennenkin, valitsemalla maksun tapahtumat -listasta. Avaamalla maksun voit helposti uudelleenluokitella tapahtuman  ja jakaa maksun osiin omiin kategorioihinsa.
Jos haluat lisätä liitteen maksulle, valitse klemmari tapahtumat-näkymän oikeasta laidasta.

Vaihtoehtoisesti voit myös hallita liitteitä avaamalla maksun tiedot.

3. Laskutus

Laskuttaminen Holvi-apilla on helppoa!

Toimithan seuraavasti:

• Lisää tai valitse laskun vastaanottaja.
  • Lisää laskun vastaanottajan tiedot ja verkkolaskuosoite jos haluat lähettää verkkolaskun.
  • Lisää laskurivien tiedot.
  • Tarkista laskun tiedot ja lähetä lasku.

Jos sinun täytyy kohdistaa maksu laskuun tai jos haluat hyvittää osan laskusta, voit tehdä tarvittavat toiminnot valitsemalla avoimen laskun.

4. Kortin hallinta

PIN-koodin muuttaminen

Kortinhallinta löytyy mobiilisovelluksen oikeasta yläkulmasta. Pyyhkäisemällä ruutua voi vaihtaa korttia.

Voit vaihtaa/tarkistaa korttisi PIN-koodin valitsenalla > Profiili > valitse kortti > vaihda PIN tai

valitsemalla tilisi, johon kortti on liitetty > klikkaa kolmea pistettä yläkulmassa > vaihda PIN.

Jos haluat tarkistaa PIN-koodin, valitse tämä vaihtoehto ja saat  puhelimeesi viestin, joka sisältää varmennusviestin. Kun lisäät viestissä olevan kirjainyhdistelmän avautuneeseen tekstikenttään, PIN-koodisi tulee näkyviin.

Tarkista korttisi käyttö- ja nostorajat

Voit seurata korttisi turva- ja nostorajoja Holvin mobiilisovelluksessa.

Valitsemalla Profiilisi (hahmoikoni), pääset tarkistamaan nostorajat sekä päivttämään korttisi asetuksia.

5. Henkilökohtaisten asetusten hallinta

Profiilin asetukset löytyvät klikkaamalla hammasratas -ikonia.