Voit deaktivoida Holvi-korttisi Holvi-sovelluksessa tai selaimella. Huomaa, että kortin sulkeminen on pysyvää eikä samaa korttia voi aktivoida uudelleen. Jos haluat sen sijaan asettaa korttisi tauolle, katso Miten lukitsen Holvi-korttini?
📱Näin suljet Holvi-korttisi sovelluksessa
- Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta
- Siirry kohtaan Kortit
- Napauta korttia, jonka haluat lukita
- Napauta 🔒 Lukitse kortti
- Valitse Peruuta kortti
💻 Näin suljet Holvi-korttisi selaimessa
Siirry päävalikosta kohtaan Kortit.
Napsauta korttia, jonka haluat sulkea.
Valitse Vaihtoehdot > Sulje kortti.
Vahvista kortin sulkeminen.
Mitä tapahtuu, kun suljen korttini?
- Kortti lakkaa toimimasta heti, myös Apple Payssa ja Google Payssa.
- Sulkeminen on pysyvää. Jos löydät kortin myöhemmin, et voi avata sitä uudelleen.
- Korttia käyttäneet tilaukset tai kaupat eivät enää voi veloittaa sitä. Päivitä maksutietosi heidän palveluissaan.
Tarvitsetko uuden kortin? Katso Miten tilaan debit-kortin?
Oletko sulkemassa luottokorttisi?
Huomaa, että Holvi-luottokortin peruuttaminen ei sulje luottolimiittiäsi automaattisesti. Saatat esimerkiksi haluta vain peruuttaa vaarantuneen kortin ja tilata uuden.
Kun peruutat luottokortin, voit sulkea luottolimiittisi. Suorita haluamasi toimet noudattamalla sovelluksen ohjeita.