Holvi-verkkokaupan avaaminen

Sisällysluettelo
1. Kaupan muokattavuus
2. Tuotteen luominen
3. Toimituskulun luominen ja muokkaus
4. Alennuskoodin luominen ja muokkaus
5. Tuotekategorian luominen ja muokkaus
6. Maksutavat Holvi-verkkokaupassa

7. Tekstien muokkaaminen
8. Kuvakoot

9. Kaupan asetukset
10. Webinaarit

1. Kaupan muokattavuus
Voit muokata kauppaasi lisäämällä kaupalle taustakuvan ja logon. Tämän lisäksi pysty lisäämään kuvauksen kaupalle, kuvauksia ja valokuvia tuotteille, sekä omat käyttöehdot. Tällä hetkellä Holvi-verkkokauppa ei tue muuta muokattavuutta. Löydät kaikki verkkokauppasi asetukset klikkaamalla asetukset ikonia verkkokaupan päänäkymässä.

2. Tuotteen luominen
Saatavilla video-ohjeena: https://youtu.be/o9d-WfOkhnk?t=148

3. Toimituskulun luominen ja muokkaus
Voit luoda Holvissa näppärästi eri suuruiset toimituskulut kotimaan, EU:n ja ulkomaan toimituksille. Toimituskulut lisätään automaattisesti tilauksen yhteyteen.

Siirry verkkokaupan asetuksiin jossa näet sivun keskivaiheilla vaihtoehdon toimituskulujen lisäämiselle. Jokainen toimituskulu koostuu neljästä eri palasesta

1. Toimitusalue

• Kotimaa
  • EU (HUOM, sisältää myös Islannin, Lichtensteinin ja Norjan)
  • Maailmanlaajuinen

2. Hinta

3. ALV-luokka

4. Tuloluokka

Voit luoda yhden toimituskulun per alue. Oikean suuruinen toimituskulu lisätään kaupan puolella automaattisesti tilauksen yhteyteen kun asiakas on lisännyt ostoskoriin toimitettavan tuotteen antanut tilauksen yhteydessä toimitusosoitteen ja maan (Huom! mikäli jätät alueen ilman postikulua, asiakkaat eivät voi tilata tuotetta sinne)

4. Alennuskoodin luominen ja muokkaus
Saatavilla video-ohjeena: https://youtu.be/o9d-WfOkhnk?t=443

Huomioi että alennuskoodit ovat aina tuotekohtaisia. Holvi ei vielä tarjoa ostoskorikohtaisia alennuskoodeja.

Alennuskoodit toimivat näin:

1. Nimeä alennuskoodi (tämä ei näy kaupan asiakkaalle)
  2. Luo alennuskoodi. Koodin tulee olla 6-20 merkkiä pitkä, alennuskoodi ei voi sisältää erikoismerkkejä tai ääkkösiä. Alennuskoodi voi kuitenkin koostua kirjaimista ja numeroista. Esimerkiksi: SUMMERSALE2017
  3. Määritä alennuksen tyyppi - prosentuaalinen alennus / euromääräinen alennus / korvaa nykyinen hinta uudella
  4. Määritä alennusprosentti tai alennettava määrä
  5. Voit määrittää minimisumman ostoskorille, minkä ulkopuolella koodia ei voi käyttää. Voit myös määrittää kuinka monta kertaa alennuskoodia voi yhteensä käyttää.
  6. Valitse tuote jonka yhteydessä alennusta voi käyttää

5. Tuotekategorian luominen ja muokkaus
Saatavilla video-ohjeena: https://youtu.be/o9d-WfOkhnk?t=398

näin luot tuotekategorian:

1. Anna nimi tuotekategorialle

2. Määritä jos haluat näyttää tuotekategorian kaupan etusivulla tai toisen kategorian sisällä

3. Valitse tuotteet jotka haluat sisällyttää tähän kategoriaan

4. Muista tallentaa luomasi tuotekategoria

6. Maksutavat Holvi-verkkokaupassa
Holvi-verkkokaupan kautta asiakkaillasi on laaja valikoima maksuvaihtoehtoja ostoksia varten. Asiakkaat saavat automaattisesti maksuvaihtoehdoiksi tuotteiden ostamiseen suomalaiset verkkopankit, sekä Visa- ja Mastercard-luottokortit ilman erillisiä sopimuksia. Luottokorttimaksut ovat kansainvälisiä, joten Holvilla voi myydä myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Kaikki myynnit tilitetään Holvi-tilillesi reaaliajassa.

Holvin maksuvaihtoehdot

Suomi

• Handelsbanken
  • Nordea
  • S-Pankki
  • Aktia
  • Säästöpankki
  • Osuuspankki
  • Danske Bank

Kansainväliset luottokortit (saatavilla Holvin yritysasiakkaille)

• Visa
  • MasterCard
  • Diners
  • Discover
  • JCB (Japan Credit Bureau)

Saksa/Itävalta

• SOFORT Banking
  • eps Online-Überweisung
  • Giropay

7. Tekstien muokkaaminen
Voit helposti muokata kaupan kuvausta ja tuotekuvauksia markdown muotoilukielellä. Alla kielen tärkeimmät komennot, löydät myös samat ohjeet tekstinmuokkausohjeet linkin takaa verkkokauppatuotteen asetuksissa.

# H1 Header H1 Header
## H2 Header H2 Header
### H3 header H3 header
#### H4 header H4 header
##### H5 header H5 header
###### H6 header H6 header
*Italic* Italic
**Bold** Bold
[Link label](http://example.com) Link label
1. Lorem
2. Ipsum
3. Dolor
  1.  Lorem
  2. Ipsum
  3. Dolor
* Lorem
* Ipsum
* Dolor
  • Lorem
  • Ipsum
  • Dolor

Huom: tekstin muotoilu näkyy verkkokaupan julkisella puolella, tällä hetkellä Holvi ei tarjoa esikatselumahdollisuutta.

8. Kuvakoot
Kuvat Holvi-verkkokaupassa skaalataan sopiviksi selainikkunaan. Tästä syystä suurempi kuva johtaa parempaan kuvanlaatuun. Kuvatiedoston koon ei kuitenkaan tulisi ylittää kokoa 1MB.

Kaupan logo

• Kuvasuhde: neliö - isompi on parempi
  • Tiedoston koko: 0.5MB-0.9MB (max 1MB)

Kaupan taustakuva

• Kuvasuhde: maisemakuva (3840 x 700) - isompi on parempi
  • Tiedoston koko:0.5MB-0.9MB (max 1MB)

Tuotteen kuva

• Kuvasuhde: neliö - isompi on parempi
  • Size:0.5MB-0.9MB (max 1MB)

9. Kaupan asetukset
Ennen kuin aloitat myynnit niin voit lisätä kauppaasi muutamia tietoja. Klikkaa Aloita-nappia verkkokaupan päänäkymässä niin pääset täyttämään tiedot. Kaupan tietojen lisääminen ei ole pakollista, mutta kuitenkin suositeltavaa. Voit esimerkiksi määrittää kauppasi nimen jolloin asiakkaat tietävät tulleensa oikeaan paikkaan!

10. Webinaarit
Holvi-verkkokauppaan liittyvät webinaarit ovat saatavilla täällä.