Miten lisään käyttäjiä Holvi-tililleni?

Viimeksi päivitetty

1. Käyttäjien kutsuminen

Ainoastaan tilin pääkäyttäjä voi kutsua käyttäjiä tilille.

Näin kutsut käyttäjiä:

1. Valitse ensin Holvi-tilin yläpalkista Tilin tiedot klikkaamalla yläpalkista tilin nimeä
2. Avautuvasta valikosta klikkaa Tilin käyttäjät.

Voit nyt lähettää sähköpostikutsun haluamillesi henkilöille. Jos kutsun saaja ei ole vielä rekisteröitynyt Holviin, häntä pyydetään rekisteröitymään ja luomaan käyttäjätunnukset, jotta liittyminen onnistuu. Jos olet kutsumassa tilille käyttäjää, jolla on jo Holvi-profiili, lähetäthän kutsun tämän Holvissa jo rekisteröityyn sähköpostiin.

Huomioithan, että kutsu on voimassa 14 päivää. Jos sinun tulee lähettää uusi kutsu, poistathan edellisen ja lähetä uusi kutsu.

2. Tilin käyttäjäoikeudet

Pääkäyttäjä

Tilin luonut henkilö. Holvi-tilillä voi olla vain yksi omistaja

Oikeus hallinnoida kaikkia käyttäjäoikeuksia

Oikeus arkistoida ja palauttaa tili

Täydet oikeudet käyttää kaikkia tilin toimintoja

Oikeus tilata Holvi Business Mastercard

Ylläpitäjä

Oikeus hallinnoida ylläpitäjien ja assistenttien käyttöoikeuksia

Ei oikeutta arkistoida tiliä

Täydet oikeudet käyttää kaikkia tilin toimintoja

Oikeus tilata Holvi Business Mastercard

Assistentti

Ei oikeutta varmentaa tililtä ulos suuntautuvia maksuja

Ei oikeutta hallinnoida muiden jäsenten käyttöoikeuksia

Ei oikeutta arkistoida tiliä

Täydet oikeudet käyttää kaikkia muita tilin toimintoja

Ei oikeutta tilata Holvi Business Mastercardia

3. Tilin pääkäyttäjän vaihtaminen

Pääkäyttäjän vaihdos tapahtuu seuraavasti:

Sen pohjalta uusi henkilö nostetaan Holvin asiakastuen toimesta pääkäyttäjäksi ja edellisen pääkäyttäjän oikeuksia alennetaan. Kun olette suorittaneet ylläolevat toimet, otattehan ystävällisesti yhteyttä asiakastukeen +358753252935 tai support@holvi.com.