Miten lisään käyttäjiä Holvi-tililleni?

Viimeksi päivitetty

1. Käyttäjien kutsuminen

Ainoastaan tilin pääkäyttäjä voi kutsua käyttäjiä tilille.

Näin kutsut käyttäjiä:

1. Valitse ensin Holvi-profiilisi kotinäkymästä tili, johon haluat kutsua uusia käyttäjiä.
2. Valitse vasemmasta sivupalkista "tilin asetukset" ja täältä "tilin käyttäjät". Lisää kutsuttavan henkilön sähköposti kohtaan "tilin käyttäjät" ja muistathan mysö painaa "kutsu" -painiketta!

Tämän jälkeen näet listan kaikista tilille kutsutuista kontakteista, sekä heille antamasi roolit.

Jos kutsun saaja ei ole vielä rekisteröitynyt Holviin, häntä pyydetään rekisteröitymään ja luomaan käyttäjätunnukset, jotta liittyminen onnistuu. Jos olet kutsumassa tilille käyttäjää, jolla on jo Holvi-profiili, lähetäthän kutsun tämän Holvissa jo rekisteröityyn sähköpostiin

Huomioithan, että kutsu on voimassa 14 päivää. Jos sinun tulee lähettää uusi kutsu, poistathan edellisen ja lähetä uusi kutsu.

2. Tilin käyttäjäoikeudet / roolit

Pääkäyttäjä
  •  Tilin luonut henkilö. Holvi-tilillä voi olla vain yksi omistaja
  •  Oikeus hallinnoida kaikkia käyttäjäoikeuksia
  •  Oikeus arkistoida ja palauttaa tili
  •  Täydet oikeudet käyttää kaikkia tilin toimintoja
  • Oikeus tilata Holvi Business Prepaid Mastercard -korttia
  • Oikeus hallinnoida ylläpitäjien ja assistenttien käyttöoikeuksia

Ylläpitäjä

• Ei valtuuksia tilin arkistoimiseen
  • Täydet oikeudet käyttää kaikkia tilin toimintoja
  • Oikeus tilata Holvi Business Prepaid Mastercard® -korttia

Assistentti

•  Ei oikeutta varmentaa tililtä ulos suuntautuvia maksuja
  •  Ei oikeutta hallinnoida muiden jäsenten käyttöoikeuksia
  •  Ei oikeutta arkistoida tiliä
  •  Täydet oikeudet käyttää kaikkia muita tilin toimintoja
  •  Ei oikeutta tilata Holvi Business Prepaid Mastercard@ -korttia

3. Tilin pääkäyttäjän vaihtaminen

Pääkäyttäjän vaihdos tapahtuu seuraavasti:

Sen pohjalta uusi henkilö nostetaan Holvin asiakastuen toimesta pääkäyttäjäksi ja edellisen pääkäyttäjän oikeuksia alennetaan. Kun olette suorittaneet ylläolevat toimet, otattehan ystävällisesti yhteyttä asiakastukeen +358753252935 tai support@holvi.com.