Miten saan palvelun käyttöön?

Viimeksi päivitetty

Jos et ole vielä Holvin käyttäjä

Aloita rekisteröitymällä Holviin – täällä on tarkemmat ohjeet, miten se tapahtuu. Kun olet varmentanut tietosi ja tilisi on vahvistettu, tarkista, että yrityksesi on merkitty Holvissa alv-velvolliseksi eli alv-tukesi on aktivoitu. Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Saat meiltä sähköpostitse lomakkeen, jossa pyydämme lisätietoja kirjanpitoon liittyen. Kun olet täyttänyt lomakkeen, ohjeistamme sinut eteenpäin. Jos yrityksellä on ollut jo toimintaa, eli olet tehnyt kirjanpidon joko itse tai kirjanpitäjäsi on tehnyt sen, pyydämme sinua toimittamaan viimeisimmän tuloslaskelman.

Lähetämme sitten kuittausviestin, jossa on linkki chat-kanavaasi. Liity chatiin.

Kun tilisi on varmennettu ja olet chatissa, voit alkaa laskuttaa Holvissa ja saat Holvi Business Mastercard -korttisi kymmenen päivän sisällä. Kaikki on valmista!

Jos olet jo Holvin käyttäjä

Voit valita itse Bookkeeper-palvelun muuttamalla palvelupakettiasi.

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta reunasta Tilin asetukset.
  3. Valitse Tilin hinnoittelu.
  4. Valitse hinnoittelumalliksesi Holvi Bookkeeper.

Kun olet valinnut palvelupaketin Bookkeeper, saat meiltä sähköpostitse lomakkeen, jossa pyydämme sinua kertomaan lisätietoja kirjanpidon aloittamista varten. Kun olet täyttänyt lomakkeen, otamme sinuun yhteyttä ja ohjeistamme eteenpäin. Ennen kirjanpidon lopullista käyttöönottoa pyydämme sinua vielä toimittamaan viimeisimmän tuloslaskelmasi sinulle avattuun chat-kanavaan.