Turvallisuus

Sisällysluettelo
1. Miten voin varmistaa oman tietokoneeni turvallisuuden?
2.
Ovatko henkilötietoni turvassa?
3. Ovatko varani turvassa?
4.
Miten Holvin tietoturvasta on huolehdittu?
5.
Miten Holvi käsittelee luottamuksellista tietoa?

1. Miten voin varmistaa oman tietokoneeni turvallisuuden?
Asenna aina viimeisimmät tietoturvapäivitykset ja lataa uusimmat viruksentorjuntaohjelmat. Yritä välttää ohjelmia palveluntarjoajilta joihin et voi täysin luottaa. Jos saat sähköpostiisi epäilyttäviä liitetiedostoja tai et tunne lähettäjää, suosittelemme poistamaan viestin suoraan avaamatta sitä.

2. Ovatko henkilötietoni turvassa?
Tietoturva on meille Holvilla ehdottoman tärkeää ja säilytämme henkilötietosi ja varasi varmasti turvassa.

Holvi ei koskaan luovuta asiakkaidensa tietoja ulkopuolisille tahoille. Ainoa poikkeus asiakastietojen säilyttämisessä on lakiin perustuva viranomaispyyntö.

Voit lukea täältä lisää Holvin tietoturvaan liittyvistä asioista.

3. Ovatko varani turvassa?
Varasi ovat turvassa Holvissa, asiakkaidemme varojen turvaaminen on tärkein vastuualueemme.

Voit lukea täältä lisää Holvin tietoturvaan liittyvistä asioista.

Kaikki Holvi-tileillä olevat varat säilytetään asiakasvaratileillä Europpalaisissa pankeissa. EU:n maksupalveludirektiivi (2007/64/EC) sekä Suomen Maksulaitoslaki määrittelevät miten Holvin tulee erotella ja turvata asiakasvarat. Holvin asiakasvaratilit ovat erillään yhtiön taseesta. Varoja ei sijoiteta edelleen. Asiakasvaratileillä olevat varat ovat 100% turvattuja siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että Holvi ajautuu maksuvaikeuksiin.

Holvi Payment Services Oy on Finanssivalvonnalle rekisteröity maksupalveluiden tarjoaja. Löydät meidät Finanssivalvonnan sivuilta hakusanalla "Holvi".

4. Miten Holvin tietoturvasta on huolehdittu?
Holvi on rakennettu alusta asti Finanssivalvonnan asettamien turvallisuusstandardien mukaisesti, näitä ovat mm. standardit 1.3 luotettavasta hallinnosta sekä 4.4b operatiivisten riskien hallinnasta. Käytämme uusimpia työkaluja ja tekniikoita turvataksemme Holvin verkot, palvelimet, ohjelmistot ja web-sovellukset.

Holvin järjestelmä toimii tietoturvallisen Amazon Web Services -palvelun päällä ja se on rakennettu käyttäen luotettavia vapaan lähdekoodin komponentteja. Amazon Web Services sijaitsee EU:n alueella.

Kaikki liikenne Holvin ja käyttäjän välillä on salattu vahvalla TLS/SSL -koodauksella.

Löydät meidät Finanssivalvonnan sivuilta hakusanalla "Holvi".

5. Miten Holvi käsittelee luottamuksellista tietoa?
Tietoturva on Holvin korkein prioriteetti. Kaikki asiakastiedot säilytetään turvallisesti Holvin järjestelmissä. Takaamme pankkistandardien mukaisen turvatason asiakkaidemme henkilötietojen turvaamiseksi.

Henkilötietojasi käytetään asiakkaantunnistustarkoituksiin, jotta pystymme tunnistamaan kaikki Holvi-tilin omistussuhteet lakisääteisten velvoitteidemme mukaisesti sekä olemaan yhteydessä sinuun tiliisi liittyvissä asioissa.

Holvi ei luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille, mikäli tätä ei erikseen lain nojalla edellytetä, kuten esimerkiksi rikosasioissa.

Eurooppalaisen rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjuntaa koskevan direktiivin (EU) 2015/849 mukaisesti Holvin tulee säilyttää tietoja kaikista asiakkaiden tilitapahtumista viiden vuoden ajan.